Les Mares de Montserrat ja tenen mig autobús en vendre el 50% dels 3.000 calendaris erótics

0
429
Les fotos del calendari més famós
Una de les mares de Montserrrat

La força de voluntat junt la seua empenta i decissió fa que amb tan sols dos setmanes les mares del col.legi Evaristo Calatayud de Montserrat hagen venut, ja, la meitat dels 3.000 exemplars que ficaren a la venda per finançar l’autobús escolar per als seus fills.

«Portem venuts uns 1.500 calendaris» ens ha confessat hui, a Riberaexpress, Silvia Lucas, la portaveu de les mares i de l’associació «No em deixes a peu» que estan recorreguent pobles i ciutats per tal d’aconseguir el seu objectiu. Necessiten uns 15.000 euros per contratar l’autocar el que resta de curs i, en estos moments, ja han recaptat al voltant de 7.500 euros, només amb la venda dels almanaques.

Calendaris en Mestalla

Esta setmana han estat en una vetlada de boxeig a Sedaví, ahir a Nuevo Centro, hui al carrer Colón de València, demà per la vesprada tenen previst estar a les portes del Mestalla, un parell d’hores abans de començar l’encontre de lliga entre el València CF i el Getafe.

Són incansables i no els para ningú perquè estan con vençudes que la seua, és una causa «justa». El pròxim diumenge es quedaran al seu poble, però no en casa «anirem al mercat benèfic que hi ha previst», diuen, i ja preparen noves rutes per repartir el calendari del 2013, sens dubte, més famós del món.

Així estes festes tenen previst traslladar-se a Alzira «tinc familiars allí per part de ma mare» i estan estudiant la possibilitat de viatjar fins a Madrid, «una ciutat on tenim molta demanda».

Entre els il.lustres que els han comprat el calendari eròtic es troben el president de la Genralitat, Alberto Fabra, la ministra, Ana Mato i l’alcaldessa, Rita Barberá, però elles no es xuplen el dit; és veuen obligats a comprar-lo perquè estan davant els mitjans de comunciació», diuen, tot i que la resta sel’s queden  uns per solidaritat i altres, a bon segur, pel morbo de les fotografies en les que posen lleugeretes de roba.

RIBERAEXPRESS

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here