L’Alcúdia es personarà com acusació contra els lladres de coure

0
257

L’Ajuntament de l’Alcúdia ha decidit personar-se com a acusació en les diligències penals obertes en el Jutjat de Carlet per la detenció dels presumptes autors del robatori de coure en els pous que subministren aigua potable a l’Alcúdia que van deixar sense subministrament d’aigua potable el passat dia 13 de novembre a ambdós localitats.

“No es pot deixar impune este tipus d’actuacions, que estan generalitzant-se els últims temps en la comarca, – afirma l’alcalde de l’Alcúdia- especialment quan, com és el cas, han afectat tan greument els veïns en un servei essencial. Cal perseguir tant els autors materials com els col·laboradors necessaris en què tals fets es produïsquen, com ho són aquells titulars de “ferralleries” que actuen sense escrúpols i compren el material robat”.

L’alcalde comenta també que la detenció realitzada pels agents de la Guàrdia Civil ha segut fruit d’una brillant investigació prèvia, portada conjuntament per la Guàrdia Civil i la Policia Local de l’Alcúdia, i que és un resultat de la constant col·laboració existent entre ambdós Cossos canalitzada a través de la Junta de Seguretat Local.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here