L’alcalde d’Algemesí ha «sacrificat» a Ballester, persona de la seua confiança segons Blanco (EU)

1
373
Enrique Ballester

La dimissió del regidor de Sanitat i mitjans de comunicació, Sr Enrique Ballester, esta motivada per el grup EUPV d’Algemesí aquest regidor ha estat la cara menys amable de l’equip de govern, assumint i defensant les postures més polèmiques que ha pres l’equip de govern del Sr Vicent R García, entre altres va ser el defensor de l’alcalde arran de les declaracions d’admiració de l’alcalde cap els grans homes que moriren el 20N, o mes recentment el que va fer la proposta de canviar el nom de l’avinguda del País Valencià.

Esquerra Unida i el seu portaveu, Pere Blanco, aquesta decisió demostra el estat de descomposició en que ha entrat el grup municipal del PP a l’Ajuntament, a més d’una paralització quasi absoluta dels temes municipals, una improvisació continua. Per a Pere Blanco la decisió de Ballester ‘és una fugida cap endavant, i es mostra convençut que no hi cap motiu fora de l’ajuntament que motive aquesta decisió, l’anterior legislatura va compaginar la subdirecció mèdica del departament de salut de Xàtiva i no va representar cap problema, per tant els problemes estan a dins de les polítiques municipals’.
Per aquest plenari EU te presentada una moció de reprovació de Ballester per impedir a un mitja d’informació d¡àmbit nacional donar una informació i mentir a dir mitja des de el gabinet de comunicació que ell dirigia. Després de valorar amb la resta de companys i companyes del col·lectiu continuarem amb la moció, no tant per la seua conducta reprovable sino per exigir un canvi en la política comunicativa al proper regidor , un canvi cap a la transparència i la participació.

 

 

1 Comentario

  1. Despres de llegir aquesta noticia, i veure que res, però absolutament res del que es diu es cert, i poden haver problemes personals que a ningú li importent. Feuseu mirar avans de criticar per criticar , perquè arriva un punt en que podeu fer mal a les persones

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here