La Mancomunitat de La Ribera Alta lliura el guardó 2012 a Josep Lluís Bausset

0
353
Josep Lluís Bausset

La Casa de la Cultura de l’Alcúdia farà demà dijous  el lliurament del Guardó Mancomunitat de la Ribera Alta 2012, a títol pòstum, al fill predilecte de l’Alcúdia Josep Lluís Bausset .
La Mancomunitat va aprovar el lliurament del Guardó 2012 en el plenari celebrat el passat mes de juliol. A l’acte d’entrega del guardó, una escultura de l’artista Leonardo Borràs que representa un dolçainer, estaran presents les filles del guardonat, Matilde i Teresa Bausset, que el rebran de mans del President de la Mancomunitat, Cristóbal García, en un acte al qual també participarà l’alcalde de l’Alcúdia, Robert Martínez.
El Guardó de la Mancomunitat es concedeix anualment a aquelles persones físiques o entitats de la Ribera, públiques i privades, mereixedores de tal distinció per la tasca realitzada en les seues activitats ja siguen artístiques, culturals, esportives, cíviques, professionals o investigadores, i que hagen destacat d’una forma pública i notòria, afavorint els interessos de la Ribera i el seu progrés cultural, econòmic o social en general.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here