Sueca elegix els cartells de les Falles i Setmana Santa del 2013

0
482

El saló de plens de l’Ajuntament de Sueca va acollir ahir el Concurs de Cartells que organitza la Regidoria de Festes per a representar les Falles i la Setmana Santa de l’any que ve.

En esta edició els membres del jurat encarregats de deliberar entre els 64 cartells de falles presentats han sigut: la tècnica del departament de Festes, Roser Bartolomé Conejero; el regidor de Festes, Dimas Vázquez España; Fernando Viñoles Torres; el vicepresident segon de la Junta Local Fallera i regidor, Kiko Ortolá; el regidor, Raúl Pla Ortí i el director de l’Escola d’Arts Municipal, Toni Llopis Sisternes. Després d’examinar de forma exhaustiva cada treball va resultar guanyador el cartell de Jaume Gubiana Escudé de Navàs (Barcelona) davall el títol Foc, soroll i color. Així mateix, les obres finalistes han sigut presentades per: Juan Bta Poré Castellar, de Burriana (Castelló) amb títol Mirades falleres; Laura Granell Moreno, de Sueca davall el títol Els nostres fallers;  Mª Amparo Lluch Quevedo, de València amb títol Retrevier i Paco Eivissa Peiró, d’Oliva amb títol Arròs de Sueca.

Posteriorment, es va desenvolupar el mateix procés que en els cartells de falles. El jurat va deliberar entre 62 cartells presentats i va resultar guanyador per majoria de vots  Rubén Lucas García, de Torreaguera (Múrcia) davall el lema A tot color. Els membres del jurat encarregats van ser els mateixos que per a l’elecció de l’anterior, però en esta ocasió, es va substituir el vicepresident segon de la JLF pel president de la Junta Major Confraries, Pedro Juan Martínez Viel. Les obres finalistes han sigut les presentades per: Eugeni Rufí, de Sueca per Crucifixió; Ioana Alina Circu, de Sueca per Marisol; Iñaki Fernández Iturmendi, de Navarra per Tradició i Juan Diego Ingelmo Benavente, de Burriana per Claus.

Finalment, el regidor de Festes, Dimas Vázquez, va ser l’encarregat de cridar per telèfon als dos artistes guanyadors del Concurs per a comunicar-los la notícia.

 

 

 

 

El salón de plenos del Ayuntamiento de Sueca acogió ayer el Concurso de Carteles que organiza la Concejalía de Fiestas para representar las Fallas y la Semana Santa del próximo año 2013.

En esta edición los miembros del jurado encargados de deliberar entre los 64 carteles de fallas presentados han sido la técnica del departamento de Fiestas, Roser Bartolomé Conejero; el concejal de Fiestas, Dimas Vázquez España; Fernando Viñoles Torres; el vicepresidente segundo de la Junta Local Fallera i concejal, Kiko Ortolá; el concejal, Raúl Pla Ortí y el director de l’Escola d’Arts Municipal, Toni Llopis Sisternes. Después de examinar de forma exhaustiva cada trabajo resultó ganador el cartel de Jaume Gubiana Escudé de Navàs (Barcelona) bajo el título Foc, soroll i color. Asimismo, las obras finalistas han sido presentadas por: Juan Bta Poré Castellar, de Burriana (Castellón) con título Mirades falleres; Laura Granell Moreno, de Sueca bajo el título Els nostres fallers;  Mª Amparo Lluch Quevedo, de Valencia con título Retrevier y Paco Ibiza Peiró, de Oliva con título Arròs de Sueca.

Posteriormente, se desarrolló el mismo proceso que en los carteles de fallas. El jurado deliberó entre 62 carteles presentados y resultó ganador por mayoría de votos  Rubén Lucas García, de Torreaguera (Murcia) bajo el lema A todo color. Los miembros del jurado encargados fueron los mismos que para la elección del anterior, pero en esta ocasión, se substituyó al vicepresidente segundo de la JLF por el presidente de la Junta Mayor Cofradias, Pedro Juan Martínez Viel. Las obras finalistas han sido las presentadas por: Eugeni Rufí, de Sueca por Crucifixió; Ioana Alina Circu, de Sueca

por Marisol; Iñaki Fernández Iturmendi, de Navarra por Tradición y Juan Diego Ingelmo Benavente, de Burriana por Claus.

Finalmente, el concejal de Fiestas, Dimas Vázquez, fue el encargado de llamar por teléfono a los dos artistas ganadores del Concurso para comunicarles la noticia.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here