La Crònica del Segle XXI de Lairón desperta la màxima atenció dels alzirenys

2
422

El primer volum de la nova col.lecció, «Alzira, Crònica del Segle XXI» d’Aureliá Lairón ha despertat esta nit una gran expectació en quedar-se menut l’auditori de la Casa de la Cultura amb motiu de la seua presentació. L’acte ha estat presidit per l’alcaldessa, Elena Bastidas i pel president de la falla Pintor Andreu, Rafael Sifre, editora del llibre. Entre els assistents es trobava, el regidor de Cultura, Carlos Correal i les falleres majors de la comissió, Maria Martí i Anna Cantos. En el pròleg ha intervingut com a presentador el notari Paco Cantos.

El primer text recull els principals events i fins 400 imatges de la història d’Alzira entre els anys 2001 i 2006, en els que s’ha produït el canvi d’alcaldia al sustituir la popular Elena Bastidas al socialista, Pedro Grande, així mateix reflexa la visita a la capital de la Ribera de José Mª Aznar i Alfonso Guerra, el crim de l’Alquerieta amb l’enfrontament entre les famílies Kung-Fu i Mantequilla, entre d’altres.

Lairón ha destacat la satisfacció que li produeix, «el poder transmetre a les futures generacions el devenir del nostre poble».

I, fins i tot, l’estreta col.laboració iniciada, fa 8 anys, amb esta falla que ha editat al complet la Crònica del Segle XX.

2 Comentarios

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here