Bastidas candidata a presidir de nou el PP d’Alzira

1
252

Elena Bastidas ha anunciat que es presentarà, de nou, a la presidència del PP d’Alzira durant la última reunió de l’executiva local celebrada ahir. Una reunió que va servir per disoldre l’actual direcció i per iniciar el camí cap el proòxim Congrés Local que els populars faran en febrer.

Bastidas va agrair » l’esforç de cadascú dels militants que han fet possible que el PP estiga governant». Seguint una política «austeritat», davants «els temps tan difícils que vivim», la dirigent popular anun cià que enguany no celebrarn el tradicional sopar nadalenc, tot i que els militants es reuniran per «felicitar-nos les festes nadalenques».

José Andrés Hernández, en qualitat de president, Isabela Álvarez, com a secretària a més d’Antonio Pelayo, José Ferrís i Chelo Martínez, com a vocals constitueixen el Comité Organitzador del Congrés local. Un congrés en el que es debatran dos ponències; una sobre estatuts d’Antonio Sancho i altra sobre política de José Andrés Hernández.

1 Comentario

  1. aquesta persona pareix que vol viure tota la vida del cuento, Amb els joves que hi ha que tenen ganes de treballar, si fa anys els que estaven hagueren fet com ella, Elena encara estaria esperant a entrar en llistes. No als polítics professionals que no tenen solucions per a la crisi actual.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here