Bancaixa-UPV premia un projecte mediambiental de Sueca

0
297

 L’Ajuntament de Sueca ha sigut guardonat amb un premi Bancaja-UPV 2011-2012, pel projecte “Creació d’una Aula de la Naturalesa en la Muntanyeta dels Sants de Sueca adaptada per a persones amb discapacitat”, realitzat des del departament de Medi Ambient del consistori per Isabel Escrivá.

La Fundació Bancaja i la Universitat Politècnica de València concedixen anualment estos premis als millors projectes de final de carrera o estudis realitzats en empreses i institucions mitjançant Programes de Cooperació Educativa. A l’haver-se realitzat en l’Ajuntament, el consistori suecà ha sigut designat com a una de les entitats guanyadores en esta edició. Des del curs 97/98 es lliuren estos premis, destinats a reconéixer els projectes que han aconseguit un alt nivell de qualitat i que suposen una substancial millora, tant per a l’empresa, com per a l’entorn empresarial.

El projecte d’Escrivá, dirigit per Joan Aguado Sáez, com a tècnic de Medi Ambient de l’Ajuntament, i per Fernando Bañuls, com a tutor de la Universitat Politècnica, s’ha basat en el treball d’educació ambiental que es desenvolupa durant els últims anys en l’Aula de Naturalesa de la Muntanyeta dels Sants, gestionada pel Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sueca. “La voluntat de l’Ajuntament és continuar millorant les condicions mediambientals d’este paratge singular de la geografia valenciana”, ha assenyalat la regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sueca, Manoli Egea.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here