Bicorp campió autonòmic de raspall en guanyar a Benigànim (25-20)

0
153
L’equip de Bicorp alb el trofeu de campions

L’equip de Bicorp, integrat per Armando i Víctor, ha derrotat el de Benigànim, format pels germans Ricard i Guillem per 25 a 20 en la Final de parells del Campionat Autonòmic de raspall, Trofeu CRM, corresponent a la primera categoria, disputada, este migdia, al trinquet d’Alzira. Prop de 400 espectadors omplien una bona part del trinquet, que han seguit la partida amb tant apasionament com esportivitat.

La final ha estat plena d’emocions davant les alternatives dels diferents jocs i no s’ha resolt fins després de varies vals en estar el marcador igualat a 20 durant molts minuts.

Ha esta

Els equips de Bicorp i Benigànim en Alzira

t una partida «molt emocionant i competida» segons l’alcalde de Bicorp, Fernando Ruano que es mostrava molt satisfet per la victòria aconseguida. El propi president de la Federació Valenciana de Pilota, Daniel Sanjuán, ha manifestat a Riberaexpress; «hem disfrutat d’una partida molt bona i disputada, ojalà totes les finals siguen igual» i tot seguit el màxim dirigent elogiava l’organització i les instal.lalcions del trinquet d’Alzira.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira, Manolo Nebot ha entregat el trofeu de campions als components de l’equip de Bicorp. L’alcalde de Vilanova de Castelló ha assistit per recolzar els seus veïns, Ricard i Guillem que formaven part de l’equip de Benigànim.

En segona categoria s’ha proclamat campió Castelló de Rugat que ha vençut 25 per 10 a la formació de Genovés.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here