Sueca potencia el seu turisme més tradicional

0
335

La tradicional ruta en carro i haca per la marjal de Sueca, protagonista hui del programa de Canal 9 “Carretera i manta”

“Un Passeig per l’Arrossar”, la ruta turística més tradicional que oferix el nostre municipi en carro i haca a través dels seus camps d’arròs, és hui divendres la protagonista del programa de Canal 9, Carretera i manta. Es tracta d’un espai setmanal que s’emet dins de l’informatiu de migdia, amb l’objectiu d’oferir els llocs amb major valor artístic i paisatgístic. L’objectiu del programa és donar a conéixer destinacions amb encant i, d’esta manera, acostar-nos el nostre patrimoni. “Vam pensar en esta ruta per ser una de les més representatives de Sueca. En ella es pot disfrutar del magnific paisatge arrosser, conéixer la Muntayeta dels Sants i la seua ermita, així com la flora i fauna autòctones. També es realitza una visita a l’ullal de Baldoví. Gràcies a esta ruta coneixerem l’encant de la nostra marjal, les nostres tradicions i, com no podia ser de cap altra manera, la nostra rica i i molt variada gastronomia arrossera”, ha explicat la tècnica de Turisme, Noelia Lledó.

Des de la Regidoria de Turisme s’està treballant per a millorar la nostra oferta turística, amb l’objectiu de potenciar i comercialitzar els recursos que Sueca té i pot oferir. “Per a això, estem millorant algunes rutes i creant al mateix temps unes altres de noves, perquè el ciutadà de Sueca, i el visitant, puga disfrutar a través d’un turisme basat en les experiències viscudes”, ha assenyalat la regidora de Turisme, Manoli Egea.

A esta ruta en carro i haca pels camps d’arròs, cal afegir altres possibilitats com ara “Un Passeig pel Cordó”, en la qual el visitant coneixerà una sèrie de recursos turístics relacionats amb l’aigua, els Canos, l’Assut de Sueca i la mota del riu Xúquer. A més, se li explicarà com s’ha creat esta mota del riu i la importància que té per al municipi. També podran disfrutar els ciutadans i visitants amb la “Ruta de l’Art Modernista”, i amb altres que se n’aniran presentant.

Pròximament, es podran consultar els fullets informatius en altres idiomes, així com realitzar estes rutes en anglés, francés i alemany.

 

Canvi de sentit en els carrers del centre

La Regidoria de Seguretat Ciutadana procedirà al canvi de sentit en alguns carrers del municipi “amb l’objectiu principal de descongestionar la circulació del trànsit en el centre de la població, disminuint els problemes que poden sorgir a determinades hores del dia en els carrers pròxims a la plaça de l’Ajuntament”, ha assenyalat la regidora responsable de l’àrea, Mª José Sarrió.

Per este motiu, a partir de dilluns que ve, 17 de desembre, la plaça Rosanes i la plaça de Sant Pere canviaran el seu sentit de circulació. D’esta manera, els vehicles que circulen pel carrer Cullera podran, com en l’actualitat, seguir cap a la plaça de l’Ajuntament, o prendre com a alternativa la circulació per la plaça Rosanes i plaça Sant Pere fins a arribar a l’encreuament amb el carrer Sant Doménec, on estaran obligats a continuar per este carrer en direcció al carrer Templaris o a la ronda del País Valencià, que donen accés a les principals circumval·lacions de la ciutat.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here