Les mares del col.legi de Montserrat venen el calendari eròtic a Alberto Fabra

0
458
Foto: Mares de Montserrat

Les mares del col·legi de Montserrat, Evaristo Calatayud,  que estan portant a terme diverses accions per a reivindicar transport escolar han venut al president de la Generalitat, Alberto Fabra, el calendari eròtic que han protagonitzat per a reclamar este servici. A més, li han lliurat «cartes als Reis d’Orient» escrites pels alumnes, en les que estos reclamen autobús i un centre nou.

Així ho ha assegurat a Europa Press Yolanda Peiró, una de les mares d’este col·lectiu, que ha explicat que este matí diverses dels seus representants han acudit a l’entorn del Palau de la Generalitat i han aconseguit vendre el calendari a diversos dirigents polítics i econòmics.

Demanen als Reis d’Orient l’autobús escolar

Entre ells, assegura, està el cap del Consell, a qui han lliurat una missiva per a explicar les seues peticions i unes «cartes als Reis d’Orient» dels xiquets, en les quals reclamen transport escolar i un nou col·legi. A més, el ‘president’ –que, segons estes fonts, també ha adquirit el calendari– ha dit que«estudiaria el tema una altra vegada».

Peiró afirma que, igualment, s’ha fet amb el calendari el president de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri –que ha signat a València un conveni amb la Generalitat en matèria d’habitatge– i que ha demanat a una persona de seguretat que recollira l’almanac.

Segons este col·lectiu, fins i tot la consellera d’Educació, María José Català, ha comprat el calendari.

BOLUDA I OLTRA

Altres personalitats que també han passat al costat del Palau de la Generalitat i que ja tenen el popular calendari són el president de l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE), Vicente Boluda; la portaveu adjunta de Compromís en les Corts, Mónica Oltra, i la senadora valenciana Carmen Alborch.

Estes mares de la població valenciana de Montserrat van decidir el mes de novembre passat posar per a un calendari eròtic amb la finalitat de recollir fons per a finançar el transport escolar dels seus fills i protestar per la supressió de línies després de la nova normativa aprovada este curs per la Conselleria d’Educació, segons els seus arguments.

El col·lectiu va optar per portar a terme esta acció després que la nova regulació «hi haja reduït els autobusos de quatre a dos i hi haja deixat a 83 xiquets d’entre tres i deu anys sense transport».

Després de fer un altre tipus de protestes, com marxes a peu recorrent sis quilòmetres fins al centre escolar o venda de loteria, el grup ha apostat per este calendari per a recaptar fons i poder pagar un servici de transport de gener a juny, així com per a cridar l’atenció sobre les seues reivindicacions.

Europa Press

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here