Alzira ultima un Pla de la Vivenda per a l’Alquerieta i altres barris davant la problemàtica dels desnonaments

0
366
Bastidas hui en l’Alquerieta

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Alzira presentarà a finals d’any un Pla de la Vivenda que l’alcaldessa, Elena Bastidas ha qualificat de»revolucionari i molt ambiciòs», que es ficarà en pràctica al barri de l’Alquerieta, en una primera fase i que posteriorment «s’ampliarà a la resta de la ciutat».

Este pla que segons Bastidas «serà referent a nivell nacional» està essent ultimat, a hores d’ara, pel govern municipal. Sembla que el projecte està relacionat amb la problemàtica dels desnonaments, perquè l’Ajuntament d’Alzira serà «l’autor principal» front el cas de l’Alcúdia on el consistori fa «d’intermediari» entre un promotor i els afectats.

Politització de l’Alquerieta

L’alcaldessa ha aprofitat el desplaçament dels  micròfons d’Alzira Ràdio al barri de l’Alquerieta per destacar «l’adscripció de dos agents de la policia local a esta barriada» i per denunciar la «politització» de la problemàtica d’esta zona d’Alzira. Així Bastidas ha manifestat que «la politització no beneficia a ningú, ni al barri ni a l’associació de veïns perquè els problemes no tenen color» i ha demanat  a l’oposició que «tinga altura de mires i no facen bandera quan estem treballant per donar solucions».

L’alcaldessa ha recordat que el govern municipal «ha tapiat 40 cases» i ha ficat en marxa una ordenança que regula la situació dels cavalls en el barri, per la que «l’ajuntament ha fet ja tres actuacions».

Pel que fa al deute del Consell amb l’Ajuntament d’Alzira, Bastidas confia en que el Ministeri d’Hisenda transferisca a la Generalitat els Fons de Liquidació Autonòmica (FLA) «perquè així el Consell podrà liquidar el seu deute amb els ajuntaments». Alzira ha rebut ja voltant de 300.000 euros i Bastidas confia en que abans de finalitzar enguany arriben altres 600.000 euros.

Riberaexpress (text i fotos)

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here