Alzira demanarà un prestec d’un milió d’euros per a l’Hort de Redal i reduirà altre 10% les subvencions en el pròxim pressupost

0
403
L’alcaldessa i el regidor d’Hisenda este migdia

L’Hort de Redal continua essent un maldecap per al govern municipal donat que el pròxim any tindrà que demanar un préstec d’un milió d’euros per pagar l’anualitat corresponent a la sentència de l’Hort de Redal. El regidor d’Hisenda, Enrique Lahuerta i l’alcaldessa,Elena Bastidas han reconegut que, en el pròxim pressupost, les regidories voran retallades en un 5% les seues consignacions mentre les distintes associacions culturals, cíviques, esportives i fins i tot les festes patiran un nou retall del 10%.

Les que eixiran pitjor parades seran les ONG beneficiades per l’Ajuntament d’Alzira perquè la tissora deixarà en un 50% menys les aportacions del present exercici.

Fort increment per als Plans d’Ocupació

Els únics increments previstos (67%) seran per als Plans d’Ocupació que en 2013 totalitzaran mig milió d’euros front els 325.000 euros d’enguany. També Cáritas passarà d’una dotació de 12.000 a 15.000 euros, mentre continuarà igual la subvenció destinada a la Creu Roja.

El pressupost d’Alzira del 2013, fet amb criteris «d’austeritat i ajust» i com afegix Lahuerta, «tant recaptem, tant gastem», superarà lleugerament els 33 milions d’euros (33.039.340), el que suposa un increment de l’1,21% respecte a l’exercici pressupostari anterior.

Oficina d’Atenció Ciutadana

Bastidas anuncià, davant els mitjans de comunicació locals i comarcals, la pròxima obertura de l’Oficina d’Atencio Ciutadana, una finestreta única on es farà «una atenció i informació integral al ciutadà». Per a este servei, que encara no conta amb personal ni lloc d’ubicació, s’ha fet una dotació inicial de 6.000 euros.

A més l’equip de govern prepara una Plan de Modernització per a l’Adminicitració local, amb la finalitat d’aprofundir en la gestió online d’Hisenda i d’ampliar la factura eletrònica que, ahores d’ara, suposa un 12,5% del total.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here