Benimuslem celebra este diumenge la Festa d’Hivern

0
328

El proper diumenge dia 16 de desembre les Festeres de Benimuslem han organitzat una Festa denominada d’Hivern, amb la finalitat de recaptar fons per a les Festes que es celebren en el mes d’agost.

Les Festeres, Vero Lillo, Carla Lopez y Pau Pardo, amb la col-labotació del Ajuntament, Rubén Viejobueno (regidor), amics,amigues i familiars de les festeres, van a preparar en el poliesportiu un esmorzar popular al preu de 6 €, amb dret a participar en el Concurs de truc, parchís i dominó, amb trofeus per als guanyadors. Hi hauran jocs per a xiquets/es i es rifarà una cistella de nadal.

Benimuslem, un poble de alrededor de 700 habitants,  molt prop  de Alberic, Alzira i Carcaixent, també ha patit els retalls que s’han fet en altres ajuntaments dels voltants, on l’agricultura és la seua principal font d’ingressos.

Per aixó les Festeres van a preparar mes actes d’aquest tipus, per a poder recaudar fons i poder fer una festa digna i participativa per als veins, i la gent que vullga visitar-nos.

Es per açó que fan una crida de solidaritat als veins i pobles del voltant per a que s’acosten a Benimuslem, on serán ben rebuts i de segur que no s’aniran despagats.

Eduardo Sala / corresponsal         

Foto: Ruben Viejobueno

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here