Un miler d’escolars d’Alzira gaudixen del teatre infantil d’Engrata

0
269

La regidoria de cultura de l’Ajuntament d’Alzira i Engrata Teatre han posat en marxa este curs una campanya escolar durant el primer trimestre lectiu per tal de introduir el teatre entre els més menuts.  Mil xiquets i xiquetes d’infantil i del primer cicle primaria han passat pel Gran Teatre d’Alzira durant els mesos de novembre i desembre per tal de gaudir del teatre infantil a càrrec de la companyia alzirenya Engrata teatre.

 

La campanya s’ha iniciat el passat mes de novembre amb sessions de l’espectacle Fa sol per a l’alumnat d’infantil i de Carrers per a l’alumnat de primària. Al llarg de tres dies els escolars alzirenys acompanyats dels seus mestres assisstiren en horari lectiu a les representacions, a més  de comptar amb la guia didàctica per a treballar els continguts de l’obra de teatre a classe. Les sessions de teatre escolar tingueren lloc els passats dies 12, 14 i 15 de novembre i s’han tancat amb les últimes representacions el passat dimarts 11 de desembre.

 

Les obres escollides en esta primera campanya escolar conjunta es caracteritzen pel seu vessant didàctic, en el cas de Fa sol, els payasos Pupetes i Nota introduixen els més menuts en el món de la música mentre que Carrers és un espectacle d’alt contingut didàctic i amb reivindicació social amb la col·laboració del prestigiós pedagog Francesco Tonucci.

 

Tan la regidoria de cultura com la compañïa Engrata han mostrat la seua satisfacció per l’ampla participació dels col·legis d’Alzira en esta campanya escolar que té com a principal objectiu que els xiquets s’acosten al teatre desde ben menuts.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here