Les mares de Montserrat es concentren davant el Palau de la Generalitat per l’autobús

0
292
Una mare del centre escolar de Montserrat

Les mares dels col.legi públic Evaristo Calatayud de Montserrat no es conformen en haver cridat l’atenció fent un calendari erótic per finançar l’autobús escolar dels seus fills. Ara han decidit concentrar-se el pròxim divendres pel matí al Palau de la Generalitat i entregar una carta dirigida a Alberto Fabra per exigir un col.legi sense barracons i un mitjà de transport per als alumnes.

La seua portaveu, Silvia Lucas, no entenia perquè en Alginet la conselleria va autoritzar l’autobús la setmana passada, «no entenem perquè allí sí i açi no, sembla que la seua protesta va ser més efectiva al decidir no portar els xiquets a classe».

Alginet Sí  Montserrat No

Les mares de Montserrat creuen que la titular d’Educació «ens està castigant per cridar massa l’atenció». I per seguir cridant-la han decidit concentrar-se este divendres davant el Palau de la Genralitat «vestides de dol».

Lucas ha declarat a Riberaexpress que «no podem queixar-nos», sobre la venda dels calendaris erótics que estan distribuïts per diverses ciutats espanyoles com Madrid, Barcelona, València, Granada i Málaga, a més de Montserrat i d’altres punts de la comarca. També es pot adquirir per 5 euros des de qualsevol part del món mitjançant la web; calendariosolidarioautobus.com.

Fins i tot intentaran vendre-li un calendari al mateix president del Consell.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here