L’Ajuntament i L’Alcúdia Qualitat convoquen el I Concurs d’Aparadors

0
346

Dins les accions de promoció i animació del xicotet comerç i amb l’objectiu d’incentivar la millora de la imatge comercial de L’Alcúdia i promocionar el comerç local, la Regidoria d’Activitats Econòmiques organitza el CONCURS D’APARADORISME, amb la col·laboració de l’associació de comerç l’Alcúdia Qualitat.

Aquesta iniciativa forma part d’un seguit de mesures en les quals està treballant a hores d’ara el regidor d’Activitats Econòmiques, Josep Arocas Cogolludo i que es coordinaran amb l’associació de comerciants de l’Alcúdia. En eixa línia, ja fa vora un any que està en marxa el Xec de Benvinguda, una iniciativa adreçada als pares dels xiquets i xiquetes recent nascuts i que a hores d’ara ja ha distribuït a més de cent nadons, cosa que ha suposat un impacte superior als 10.000€ en els comerços locals. A cada nadó se li donen 10 xecs per valor de 10 € cadascun que només es poden bescanviar en els establiments de l’Alcúdia.

Ara, amb la intenció de fomentar les compres nadalenques en els comerços locals, s’ha decidit convocar un concurs d’aparadors de Nadal entre tots els comerços del poble que s’hi vulguen inscriure. “L’objectiu – afirma Josep Arocas- és aconseguir que durant els pròxims dies els veïns, veïnes i visitants que s’acosten a comprar al poble es troben com si estigueren en un gran centre comercial que els convida a passar i conèixer els serveis i productes que ofereixen”.

El Jurat estarà integrat per una persona representant de l’Associació l’Alcúdia Qualitat, un professional de la decoració o el disseny i en representació de l’Ajuntament l’Alcalde, el regidor d’Activitats Econòmiques , els tècnics AFIC/ADL i a més a més algun membre d’una associació cívica de l’Alcúdia. Tots ells passaran faran una visita als aparadors participants el dia 28 de desembre.

S’han establert tres premis de 350 €, 200 € i 150 € euros per als millors aparadors, així com un premi extraordinari de 150€ per a l’aparador més original. El període d’inscripció s’obri hui, dia 11 de desembre i finalitza el dia 21. El lliurament dels premis es realitzarà el dijous 3 de gener de 2012, a les 19:30h, a la casa del llaurador

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here