La pilota valenciana en la pròxima Expojove

0
303
Expojove 2011

La Federació de Pilota Valenciana organitza com a segon any consecutiu el stand d’Expojove dedicat a la pilota.

Baix la coordinació d’Enrique Castillo i col.laboració d’unes empreses privades, milers de xiquets tornaran a disfrutar en esta edició del nostre esport autòcton.

La Pilota Valenciana estarà en la Fira “Expojove 2012-2013”. L’any passat van passar més de 245.000 persones. Enrique Castillo tècnic de la Federació de Pilota Valenciana, el qual va dirigir diferents escoles municipals en la ciutat de València i un especialista de l’Educació Física aplicada als més jóvens, serà la persona responsable de l’estand de Pilota Valenciana de la Fira i que estarà obert des del 26 de desembre al 4 de gener, en horari de 10 hores a 21 hores de la vesprada.

L’estand s’ha pogut preparar gràcies a la collaboració d’empreses com; AutoSelecció, Clínica Tecma, Kkastillo Entrenador Personal, i de la Federació de Pilota Valenciana.

En la present edició disposarem d’un espai molt mes ampli, en total 20 x 12 metres i una zona molt privilegiada per a donar a conéixer la Pilota Valenciana. Al llarg dels 10 dies es realitzaran tallers i es practicaran diferents modalitats com el raspall, frontó valencià i one wall.

Es comptarà amb la visita de llegendes del nostre esport com Paco Genovés i Moro, els quals firmaran autògrafs i es faran fotografies amb els xiquets i xiquetes que acudisquen a la fira.

Al llarg d’estos dies, també passaran per la fira, jugadors com Ismael Fageca tercer classificat en l’individual 2012 i Ana Belen Giner la millor jugadora del nostre esport, campiona de 10 títols en la modalitat de raspall i campiona d’Europa.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here