PSOE d’Almussafes critica que Bloc-PP no incloguen promeses d’educació al pressupost

0
298
Toni González

L’oposició acusa als nacionalistes de “doble moral política” davant les retallades socials. Després de conèixer-se els pressupostos del 2013 aprovats per l’equip de govern d’Almussafes PP-BLOC, el PSPV-PSOE d’Almussafes ha criticat que “no s’haja tornat a incloure en els pressupostos municipals del 2013 les promeses en matèria educativa que portaven en el seu programa electoral del 2011”.

El Secrt.Gnrl, Toni González, cita concretament “la gratuïtat de l’educació de 0 a 3 anys, amb una subvenció d’1.500 euros per curs i xiquet; les ajudes al transport per als universitaris o la gratuïtat dels llibres en Batxillerat i Cicles Formatius com alguns exemples d’aquests incompliments”.

El regidor socialista condiera que l’equip de govern Pp-Bloc ha actuat demagògicament. “Porten quasi sis anys governant junts i sabien abans de les eleciones que és el que podien fer, doncs coneixien el pressupost municipal.

Així mateix, des del PSPV-PSOE acusem al Bloc de “fer seguidisme de les polítiques de retallada que està aplicant la dreta del PP” i demanem als nacionalistes que“rectifiquen i es deixen de la seua doble moral política, que els porta a criticar les retallades del PP, mentre en la nostra població van de la mà d’aqueixa dreta antisocial”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here