Es constituïx el col·lectiu de Compromís Jove a Benifaió

0
790
Marta Grau

El col·lectiu local del Bloc Jove de Benifaió a l’assemblea realitzada el passat dimecres  dia 5 de desembre, va donar un pas endavant constituint-se com a Compromís Jove de Benifaió.

Amb aquest canvi el que es pretén es avançar en el procés d’integració de tots aquells joves que volen formar part  de la Coalició Compromís, perquè puguen participar de les decisions del col·lectiu encara que no militen al Bloc de Benifaió.

Marta Grau, actual regidora pel Bloc-Compromís a l’Ajuntament de Benifaió, serà l’encarregada de coordinar aquest nou projecte. Marta manifestà que Compromís Jove és una bona fórmula per animar als joves a participar de la política tenint en compte les seues necessitats. Compromís Jove de Benifaió vol decidir al voltant de les polítiques que es puguen dur a terme a l’àmbit local, volen fer sentir la seua opinió i a mes ho faran amb diferents activitats i campanyes al poble.

A l’assemblea participaren molts joves que coincidiren en la necessitat d’avançar per aquest camí, a més  va comptar amb el recolzament de Eduard Gómez, portaveu del grup municipal del Bloc-Compromís a Benifaió i recentment reelegit Secretari Local, qui va manifestar la seua satisfacció per aquesta decisió i animà als joves a participar de la pràctica política per canviar aquells aspectes que no els agrada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here