El jutjat de Sueca obrirà juí oral contra l’alcalde de Cullera acusat de contaminació acústica

0
334
Ernesto Sanjuán

El Jutjat de primera instància i instrucció número 3 de Sueca ha fet pública la interlocutòria d’obertura de juí oral contra l’alcalde de Cullera,  Ernesto Sanjuán, per delicte de prevaricació ambiental  i contra altres acusats per delicte de contaminació acústica. El cas està relacionat amb la declaració dels carrers Barcelona i Madrid com  zona acústicament saturada i forma part del llarg litigi que els veins de la zona mantenen contra el consistori i les empreses d’oci nocturn que tenien bars i pubs en estos carrers.

En concret Les comunitats de propietaris dels edificis Madrid, “Mar y Luz”, “Nàutic”, “Mar y Montaña” i “Pato Salvaje”, acusen de Delictes contra els recursos naturals i el medi ambient,   a dos empresaris d’oci A.C.T., J.A.P.G., l’alcalde Ernesto Sanjuan  i les empreses Eurostel 3000, S.L.,  Criagats, S.L. i Ocipub, S.L. Als dos empresaris se’ls acusa en concret d’un delicte contra el medi ambient i els recursos naturals, en la modalitat de contaminació acústica, a l’alcalde Ernesto Sanjuan se l’acusa  d’un delicte de prevaricació ambiental  i Es dirigix l’acció civil en qualitat de responsables civils directes contra les tres empreses propietàries dels locals d’oci i contra l’Ajuntament de Cullera.
A més el jutjat de Sueca  ha fet públic i l’ofici pel qual es donen per remeses les actuacions al deganat de València perquè procedisca al seu repartiment entre els Jutjats Penals, competents per al seu enjudiciament.
Els demandants sol.licitaren l’obertura del juí oral el passat mes de maig i ara el jutjat  ho admès a tràmit. Caldrà determinar ara les dates i tribunals competents.
Cullera TV 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here