Sueca convoca el I Concurs de Dolços Nadalencs

0
218

La Regidoria de Mercats i Turisme i l’Associació de venedors del Mercat Municipal, més conegut per La Plaça, han convocat el primer Concurs de Dolços Nadalencs amb la intenció de difondre la cuina tradicional, mitjançant l’elaboració de plats per a la seua posterior degustació pública. Podran participar totes aquelles persones majors d’edat que no es dediquen professionalment a la rebosteria, presentant el seu dolç nadalenc elaborat a casa.

“La idea de crear este concurs naix amb la intenció de potenciar la celebració d’estes festes, en una època tan difícil com la que estem vivint. A més, volem que la gent s’acoste a ‘la Plaça’ a conéixer els productes que oferix i a realitzar les seues compres nadalenques”, ha comentat la regidora de Mercats i Turisme, Manoli Egea. Per a poder participar és imprescindible arreplegar la sol·licitud en la Tourist Info, ubicada en el Mercat Municipal, omplir-la i presentar-la allí mateix, entre el 10 i el 20 de desembre. S’admetrà un dolç per participant, i per a la seua valoració, el jurat tindrà en compte la presentació, la dificultat en l’elaboració, el sabor i aroma, la textura i l’originalitat. A més, els plats s’hauran d’elaborar sense utilitzar ingredients precuinats.

600 euros en premis

Els participants presentaran el seu dolç el dia del concurs, el dissabte 22 de desembre, en el Mercat Municipal, entre les 10 i les 11 hores, junt amb un sobre tancat que contindrà les dades personals de l’autor, el nom del plat i la recepta amb els ingredients i el procés d’elaboració. Després de la valoració del jurat, els dolços podran ser degustats pels participants i públic en general. Pel que fa als guardons, s’entregaran tres premis dotats amb 300, 200 i 100 euros, que es canviaran per vals per a comprar en el Mercat Municipal.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here