La cura en la neteja del jardí impulsà els alumnes del Rei en Jaume a pujar al sostre de la uralita (Video ATV)

0
385

Faltaven deu minuts per acabar la classe de Jardineria quan Ernesto Pelufo i dos alumnes més li demanaren a la mestra permís per pujar al sostre d’uralita de la caseta on es troba la caldera de la calefacció de l’IES Rei en Jaume.

Havien netejat a fons el jardí i pensaren en «netejar el sostre perquè les fulles no caigueren al jardí quan plou o fera vent», segons confessa, a Riberaexpress, Pelufo el jove de 15 anys que va eixir pitjor parat de l’accident. Era la primera vegada que pujaven, malgrat les reticències de la seua professora. Dalt del sostre «estiguerem uns cinc minuts i de sobte caiguerem a l’interior de la caseta en un xicotet passadís que hi ha entre les calderes», manifesta Ernesto el més joves dels tres estudiants.

Ell amb el braç dret trencat no podia alçar-se, però els seus companys magullats aconseguir obrir la porta de la caseta i demanar auxili, immediatament els ajudaren els companys de la classe, però Ernesto va tindre que esperar l’arribada de la SAMU.

«Tenia l’húmer desfet» ens diu sa mare que l’acompanya al II Econtre Nacional de Confraries de la Santa Cena, germandat a la que pertany este estudiant de Jardineria. Ernesto va ser intervingut el mateix dilluns a l’Hospital de la Ribera on li donaren l’alta el passat dimecres.

Ara,amb el braç en cabestrel, diu que es troba «bé» tot i que de tant en tant li fa, encara, «mal l’esquena». El que té clar es que, dilluns passat, va pujar al sostre de la caseta, per primera, però també per última vegada

Ernesto mostra el braç accidentat

.

El zel, la cura en deixar ben net el jardí de l’institut li va donar a Ernesto i als seus amics un bon esglai que mai oblidaran.

VIDEO ALZIRA TÉ VEUhttp://alzirateveu.es/y000235.html

Riberaexpress / Text i fotos

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here