Compromís reclama el tancament dels solars pròxims a la Fira de Nadal per «evitar accidents»

0
351

Bloc- Compromís per Alzira  porta anys demanant a l’Ajuntament d’Alzira que exigisca  als propietaris de les parcel·les de Tulell que les netegen i que les tanquen per a evitar accidents.

La denúncia l’hem realitzada inclús dos vegades a l’any, una abans del  curs escolar per la proximitat de centres educatius i una altra per desembre ja que algunes de les parcel·les més abandonades i perilloses estan en la zona on s’instal·la la fira. Algunes estan abandonades a mig construir, estan plenes de puntals de ferro, materials de construcció trencats, sense cap separació entre la vorera i el solar i on una caiguda podria tindre conseqüències.

Després d’una situació que es repeteix any darrere any, des de Compromís per Alzira considerem que l’Ajuntament ja hauria de tindre previst prendre mesures en aquestes parcel·les que garantiren la seguretat dels ciutadans abans d’autoritzar la instal·lació de la fira però no és així. Una vegada més, hem de lamentar que la fira està en marxa sense haver millorat la seguretat de les parcel·les més pròximes a la mateixa.

Des  de Compromís lamentem la falta d’interès de les nostres autoritats per millorar tant la seguretat dels ciutadans com per intentar donar una bona imatge de la nostra ciutat als alzirenys i a les persones que venen a la fira de tota la comarca.

Reclamem a l’Ajuntament que procedisca al tancament urgent d’aquestes parcel·les ja que tenim encara dos dies de festa aquest cap de setmana. I al mateix temps, demanem a la senyora Alcaldessa i regidors responsables que siguen més diligents en el futur en aquesta i altres situacions on estiga en joc la seguretat de les persones i la imatge de la nostra ciutat.
Adelaida Pau
Regidora de Compromís per Alzira

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here