Rosa Nicolau nova secretària del Bloc en Carcaixent

16
594
Nova executiva local del Bloc

Els militants del Bloc a Carcaixent, han celebrat este cap de setmana el seu 6é Congrés, en què s’ha triat, per unanimitat, la nova executiva local, que a partir d’ara encapçalarà Rosa Nicolau, en substitució de Vicent Albelda, que ha ocupat la secretaria local durant més de dotze anys i que ara passarà a encarregar-se de les finances del partit.

Es renova així el quadre directiu del Bloc, que per primera vegada estarà dirigit per una dona, i en el qual, a més de Rosa Nicolau i Vicent Albelda, estaran: Paco Salom (portaveu i secretari de Política Municipal), Salvador Albert (secretari d’Organització i Coordinació), Pau Àlvarez (secretari d’Acció Electoral i Implantació), Desirée Palma (secretària de Comunicació), Mariai Talens (secretària d’Igualtat), Rubén Guillot (secretari de Noves Tecnologies) i Maria Albelda (en representació del Bloc Jove).

Rosa Nicolau Borràs (Carcaixent, 1969) és administrativa comercial i estudiant del Grau d’Informació i Documentació a la Universitat de València. Casada i amb dues filles. Implicada en diferents col·lectius de la localitat, és regidora del Grup Municipal Bloc-Compromís a l’Ajuntament de Carcaixent des de les passades eleccions de maig del 2011. Forma part de les comissions informatives de Benestar Social i Interior.

Rosa Nicolau assumeix amb il·lusió el repte de dirigir el treball del Bloc en moments tan delicats, a causa de la crisi econòmica i de valors en què estem instal·lats. “El Bloc de Carcaixent té molt de treball a fer en els pròxims anys. Cal consolidar Compromís a Carcaixent, continuar fent l’oposició constructiva que ens ha caracteritzat des de sempre, i preparar-nos per poder fer el salt definitiu a l’alcaldia de Carcaixent l’any 2015, si els ciutadans ens donen la confiança a les urnes. Hem de fer de Carcaixent una ciutat per treballar, viure i ser feliços, i això no ho aconseguirem mai amb les polítiques que estan aplicant-se actualment”, manifestà Rosa Nicolau.

El Congrés Local també ha ratificat l’últim informe de gestió de Vicent Albelda, que es mostrà molt satisfet amb la faena feta en els últims anys per tots i cadascun dels integrants del col·lectiu, als quals ha agraït la confiança dipositada en la seua persona.
“Hem passat dels dos regidors de l’any 1999 als sis regidors de l’actualitat. Ens hem convertit en el principal partit de l’oposició a l’Ajuntament de Carcaixent, i en l’única alternativa seriosa de govern. El treball de la gent més jove, unit a l’experiència d’aquells que portem més anys al partit, ha servit per consolidar el nostre projecte a Carcaixent, a la vegada que ens hem convertit en tot un referent a nivell comarcal i nacional. Desitge molta sort a Rosa, que ha demostrat la seua vàlua i una capacitat sorprenent de treball en múltiples ocasions”, digué Vicent Albelda, que també volgué destacar en el seu informe, el continu degoteig de gent que, especialment a partir de 2007, s’ha incorporat al col·lectiu.

 

 

 

16 Comentarios

 1. Si aquestos son els que «aspiren» a governar-nos en 2015 aviats estem!!! Apreteu-se els maxos que la cuatribarrada ja està ací.

  • Una bandera mai hauriade ser un problema.

   De tota manera resulta curiós veure com t’expresses. Que no seràs tu …?
   Fent por amb el dimoni del catalanisme però uses «aquest» i escrius en un valencià/català normatiu (excepte l’errada de la «cuatribarrada» en lloc de quatribarrada).

   Valora a les persones pel que fan i deixa els prejudicis a un costat

 2. Mare que cuadrilla, estos son els qui van de santets i despues ens ixen ranes. Pero be, Ni Bloc NI PP sou tots iguals. No ens Representeu.

 3. Tots uns maleantes, gent maltrabaja que viuen del cuento, que es passen el dia en el casino, enganyen a les parelles, són del Barça i no van a missa.

  Soriano, l’escriptura et delata (y el vicio te confunde).

  • Enhorabuena Rosa , a ver si haces cambiar a mejor a ese partido , aunque lo dudo.

   Bloquer , maleantes lo que se dice maleantes , no creo que sean , pero algo de maltrabaja creo que si que hay , pues no se nota en absoluto que el Bloc tiene 6 representantes en la Corporación.
   No serán maleantes mientras no estampen su firma ( o la del compañero ) en algún expediente irregular TOC TOC TOC.
   Bloquer , l’escriptura et delata (y el vicio te confunde)
   jaaaa jaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

   ¿No os parece que ya esta bien de venderse al PP?

   Tendremos muy en cuenta eso de » Valora a les persones pel que fan i deixa els prejudicis a un costat » , aunque si la mayoría valorara de esa manera el Bloc lo tendría más que perdido. TOF TOF TOF

 4. Donar-vos l’enhorabona pel vostre congrés i per una candidatura on la seva secretària general és una mujuer.

  • » Amiga » Xelo , ¿ que por ser mujer, va a ser mejor ?
   Parece usted bastante sectaria.
   Por lo visto , hoy en día todo es mejor que ser hombre.
   ¡¡¡¡ que pena !!!!

   • Kako, perquè si és dona ha de ser pitjor? Quants unutils homes hi ha en política?. M’alegro que les dones vagin ocupant llocs de responsabilitat en política, té això halgo a veure en ser sectària? crec que vostè no em coneix per posar-me aquesta etiqueta, porto treballant molts anys en un món d’homes on gairebé tots els càrrecs els pertanyen, valguin o no per això, per això m’alegro quan una dona amb valia i geni ocupa un càrrec. I li asseguro que no tinc res a veure amb Compromís però si em sento i em comporto com una dona d’esquerres.

    • Xelo, séctaria si que eres i els teus arguments,… que no hi han dones inútils en política?
     Per cert, dius que no tens res a veure amb Compromís pero sols fas que donar-los les gràcies, l´enhorabona,… va un poquet de serietat que després de dur tants anys a política la gent et coneix de sobra i el canvi de xaqueta…

     • Un altre que la balla, clar que hi ha dones inútils en política però sempre hi ha més homes inútils perquè són més. A més jo m’alegro del que em doni la gana a veure si ara he de demanar permís per donar-li l’enhorabona a qui crec que se la mereix.
      Una altra cosa és ha el que fas referència que he canviat de jaqueta, no se qui ets ni m’importa però jo segueixo militant al PCE i en Esquerra Unida així que comprendràs que no tinc res a veure en Compromís, ni els vote a les anteriors ni els penso votar properament.

     • Toni, jo li dono l’enhorabona a qui vull i no li he de demanar comptes a ningú.
      Respecte al que dius que canvi de jaqueta estas bastant equivocat jo milito en el PCE i en Esquerra Unida d’aquesta última sóc fundadora, així que no vote Compromís ni els vaig a votar, però això no treu que m´ alegre que tinguin una dona en un lloc rellevant, i clar que hi ha dones inútils en política però sempre hi ha més inútils homes perquè hi ha més.

 5. Ah se m’oblidava porto molts anys afiliada a un partit però porto bastants més des del 1976 afiliada a un sindicat i jo no m’he considerat mai política, és més crec que no ho aguantaria, però sempre he defensat els drets dels treballadors sense rebre res a canvi i penso seguir fent-mentre el meu cos aguanti, si les meves opinions creus que són sectàries segurament les teves seran més de dretes això si les tens.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here