Julián Miralles: «És un orgull que el poble d’Alberic estiga amb mi»

0
363

 

Miralles en plena exhibició

Miralles junt el president del Moto club i l’alcalde

Julián Miralles ha sigut profeta en la seua terra, Alberic, on el gran motorista local ha pujat el més alt del podi, després de fer-ho, fa 25 anys, al circuit italià de Mugello, que el va proclamar Campió d’Europa en 1987.

Miralles ha estat en el podi junt la Derbi campiona d’Europa cedida per la familia Rabasa que ha estat a Alberic per sumar-se a l’homenatge.

L’actual director de l’escola de pilots del circuit de Xest va ser homenatjat dissabte en el saló de plens de l’ajuntament d’Alberic. I arropant-lo estigueren nombrosos pilots com Héctor Barberá, Kyle Smith, Javier Debón, Juan Bautista Borja, Héctor Faubel, Adrián Martí, Jorge Navarro y David Micó. A més dels expilots, José Medrano, César Gracia, Santiago Botella i Andrés Sánchez Marín.

Un centenar de corredors; amics, companys i admiradors seus han participat hui en una exhibició de motos clàssiques de competició de totes les categories en un circuit urbà que ha congregat a prop de 5.000 espectadors en el Memorial Julián Miralles. Exhibició en la que també ha estat el propi Miralles junt el seu germà i el seu fill.

Miralles mostrava a Riberaexpress el seu agraïment; «és un orgull que el poble d’Alberic estiga amb mi», i afegia «un 10 per al Motoc Club Alberic que ha organitzat magníficament este primer memorial». Un memorial que tindrà continuitat «segons ens ha manifestat l’alcalde Toño Carratalá», deia molt satisfet el legendari corredor valencià. Per a Miralles ha estat una matí «molt emotiu m’he passejat pel padoc saludant a tot hom».

Després de Miralles el vei que estava més satisfet del ressò d’este homenatge era la primera autoritat local; «el poble d’Alberic ha mostrat hui la gran afició quei ha a les motos, Julián Miralles és el nostre baluart», afegia. I envoltat del soroll de les carreres ens confessava; «feia molta falta este tipus d’events en el nostre poble».

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here