El CEIP Garcia Sanchiz d’Alzira fica en marxa el dilluns el nou servei de cuina

0
439
Nou servei de cuina

El passat dimecres 28 de novembre, es va realitzar la inauguració del servei de cuina a les noves instal·lacions del menjador del Ceip Federico Garcia Sanchiz, un servei molt esperat per tota la comunitat educativa, ja que els/les  alumnes del centre podran gaudir dels avantatges de tenir un cuiner que cuina al moment per a ells,  i servir el dinar calent dels fogons a la taula.

Una trentena de famílies van conèixer d’aprop les instal·lacions on es confeccionarà el menjar, conegueren al nou cuiner (amb la titulació de Tècnic Superior de Restauració), li preguntaren els dubtes al voltant de les ventatges d’incorporació d’aquest servei i van poder degustar un berenar preparat per ell mateix molt saludable i cassolà.

El  dilluns 3 de desembre, s’inicia aquesta nova etapa dins del menjador que de segur millorarà notablement el servei per al nostre alumnat.

Gràcies a totes les famílies assistents a l’acte!

Rosa Bernabé Rubio

Encarregada del menjador escolar

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here