Sueca oferix un recorregut virtual pel seu patrimoni a través del telèfon mòbil

0
330
Codis QR

Les Regidories de Patrimoni i Serveis Municipals de l’Ajuntament de Sueca han presentat este matí un nou servei d’informació sobre el patrimoni del nostre municipi a través del telèfon mòbil, gràcies a la tecnologia del sistema QR. “Des de la Regidoria de Patrimoni volem, a través d’este nou servei, que els ciutadans coneguen encara millor tot el valor patrimonial que tenim en Sueca. Per a això, i aprofitant que des de la Regidoria de Serveis s’havien instal·lat fa uns mesos, gràcies a una subvenció, uns panells informatius en els principals edificis del municipi, hem posat en marxa este nou servei basat en els codis QR”, ha assenyalat el regidor de Patrimoni, Enrique Vidal.

 Els codis QR «Quick Response» consistixen en un sistema gràfic bidimensional creat per a accedir a informació, amb capacitat d’emmagatzemament cent vegades major a la dels codis de barres tradicionals. S’instal·laran en cada un dels panells informatius ubicats en els edificis més emblemàtics del municipi, i a través del mòbil, d’una manera ràpida i senzilla, l’usuari podrà disposar a l’instant de gran quantitat d’informació, acompanyada d’una sèrie de fotografies realitzades per Leo Ferrer, Adrián González, Carlos Laguna, QuimG, Valerià Carabantes, Paco Donderis i José Mª Sancho.

Uns altres dels avantatges per al ciutadà i el visitant que utilitze este servei, és que el contingut estarà disponible en cinc idiomes, facilitant així l’accés al turisme internacional. A més, es podrà accedir a la informació sense limitacions horàries, les 24 hores del dia.

 “Gràcies als tòtems informatius, el ciutadà obté informació sobre l’edifici en qüestió que estiga visitant, però és una informació limitada a l’espai del panell. Ara, a través del codi QR, amb qualsevol telèfon mòbil podrem obtindre una informació més completa en diversos idiomes; fotografies de l’interior i l’exterior de l’edifici; sabrem la ubicació exacta en què ens trobem, gràcies a un mapa que ens facilitarà, així com la ubicació dels altres edificis emblemàtics del municipi. A més, podrem consultar també una guia comercial de Sueca, ja que ens permetrà accedir a la web d’Arrima’t, oferint-nos tota la informació sobre els productes que es poden adquirir en els comerços, el contacte, etc. També podrem accedir, gràcies a este servei, a un llistat de telèfons d’interés, als quals es podrà cridar directament polsant sobre ells”, ha explicat la regidora de Serveis Municipals, Pilar Moncho.

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here