Els nombrosos assistents a la presentació dels nou equips de futbol del Ciutat d’Alzira FB, celebrada ahir, es quedaren bocabadats davant l’espectacularitat de l’acte en el que els 130 jugadors foren els protagonistes de la nit.

Amb les llums de les instal.lacions totalment apagades, el directiu Santi Garés cridà, un per un, a cada jugador que creuaven el terreny de joc enllumenats, tan sols, pel foco d’un canó, mentre es col.locaven  ordenats per equips en el centre del camp de futbol. Més d’un jugador digué, al acabar l’acte que s’havai «sentit molt important2 quan desfilà amb el seu equip.

En acabar les intervencions, dos membres dels Tenors de la Ribera interpretaren l’Himne Regional i un castell de focs d’artifici, va ficar el punt i final a una nit màgica per als joves jugadors i espectacular per als familiars.

El director de l’escola, Pepe Casado, va destacar d’una banda » els 15 anys d’història, així com el present i el futur que té el nostre club».

Mentre el president, Xavier Espanya, resaltà el treball dels entrenadors i les incorporacions d’ exjugadors de renom al quadre tècnic, a més de la incorporació de tres nous directius, Santi, José i Juanvi que havien preparat amb «tot detall i il.lusió esta especial presentació».

Tancá els parlaments el regidor d’Hisenda, Enrique Lahuerta qui agafà el guant llançat pel president qui es va comprometre a’instal.lar una grada en la coberta ons els espectadors assistien drets a l’acte, quan l’Ajuntament cobre el deute de la Generalitat, que a bon segur serà en este mes de desembre.

Lahuerta i els dirigents dels Ciutat d’Alzira li desitjaren al regidor d’Esports, Manolo Nebot, «una prompta recuperació de la seua malaltia».

A l’acte assistiren el vicepresident de la UD Alzira, Carlos Cuenca i el director esportiu, Eduardo Alberola, convidats per la directiva del Ciutat d’Alzira «davant la nostra pretenció de mantindre unes bones relacions amb el club veí» segons afirmà Xavier Espanya.

VIDEO ALZIRA TÉ VEUhttp://www.alzirateveu.es/z140.html