Una associació d’Almussafes orienta a desocupats per a treballar en l’estranger

1
467
Membres d’ADA

 

L’Associació Desocupats Actius Almussafes (ADA) invita tots els veïns i veïnes de la població a assistir al Taller d’Orientació laboral, que se celebrarà dilluns que ve dia 3, de 10 a 12 hores del matí, en la Casa de la Cultura de la població.

L’orientadora laboral Nuria Ramírez Esplugues impartirà el programa formatiu, que va dirigit tant a les persones que en l’actualitat no disposen d’activitat professional com a aquelles altres que simplement desitgen conéixer el mercat laboral existent en altres països del nostre entorn europeu.

El taller, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Almussafes, és gratuït i s’impartirà amb continguts teòrics, el suport de mitjans audiovisuals i el testimoni de persones que ja han viscut l’experiència d’exercir la seua labor professional en l’estranger. També incorporarà un col·loqui amb què es clausurarà l’activitat.

Entre els principals continguts del programa formatiu, cal destacar la localització d’ofertes de treball des de la Xarxa EURES i des dels Servicis Públics d’Ocupació del Regne Unit i França. Així mateix, s’informarà els assistents sobre aquelles ocupacions que generen una major demanda en diferents regions europees i sobre els requisits imprescindibles per a treballar en l’estranger.
L’orientadora laboral també explicarà els passos que s’ha de seguir per a disposar d’assistència sanitària en el país de destí i la documentació legal per a viatjar al mateix, entre altres qüestions com el transport i l’allotjament.
Finalment, el taller incorporarà una sèrie de recursos per a aprendre l’idioma anglés o francés, a través de cursos on line gratuïts.

BONA ACOLLIDA DE LES EMPRESES A L’ASSOCIACIÓ

A més de la convocatòria de tallers formatius, l’associació ADA ha començat a realitzar visites a les empreses de l’entorn de la població, obtenint unes impressions molt favorables, tant per a la consecució de nous treballadors com per a millorar la coordinació i el treball conjunt entre les empreses i la pròpia entitat de desocupats.

“Les esmentades visites seguiran realitzant-se periòdicament per a estretir llaços de cara a la millora sociolaboral dels desocupats d’Almussafes”, comenten els integrants d’ADA.

 

1 Comentario

  1. Buenos días, les escribo como ciudadano residente en mi tan amada población, para comentarles lo que he presenciado y posteriormente leído (remito este escrito a los principales diarios locales, provinciales y nacionales en prensa para que situaciones como las acaecidas no se vuelvan a repetir, salgan a la luz los culpables y se depuren responsabilidades desde la raíz):

    Una vergüenza lo que ha pasado en Almussafes de cara al país. Hemos salido lamentablemente en la TV y en la prensa ordinaria y electrónica. Los responsables del ayuntamiento deben dimitir solo por responsabilidad. Tolerancia 0 para quien quiera aprovecharse de la lamentable situación de millones de desempleados.

    Nos sentimos engañados y estafados por Nuria Ramirez Esplugues; misteriosamente ha desaparecido de la red por utilizar el logo y el material con copyright de la pág web de IKea. Tendrá miedo a que Ikea la denuncie ¡¡¡lógico!!. Es lo que pasa por aprovecharse de las miserias e ilusiones de los parados. https://www.facebook.com/nuria.ramirezesplugues?ref=ts&fref=ts

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here