Bloc de Carcaixent no considera necessària una comissió especial per al tema del fem

50
483
Paco Salom

El BLOC manifestà dijous en el ple que no considera necessària una Comissió Especial per tractar el problema sorgit amb el servei de recollida de fem quan, el passat 30 d’octubre, la Guàrdia Civil va immobilitzar els vehicles de l’empresa concessionària del servei.

Per al BLOC el reglament de l’ajuntament de Carcaixent ofereix altres vies menys extraordinàries i sobretot més àgils i ràpides per poder tractar el tema, com ara la Junta de Portaveus o la Comissió Informativa d’Interior.

No obstant això el BLOC ha donat suport a la proposta presentada de manera conjunta pel regidor no adscrit i la regidora d’UxV, en entendre que al final el que menys importa és el nom que se li done a la comissió, i en qualsevol cas perquè l’ajuntament no pot perdre’s en debats estèrils, darrere dels quals poden haver altres interessos diferents als de treballar per millorar el servei de recollida de fem.

“Al final el text de la moció s’ha modificat i s’ha acordat per unanimitat convocar una comissió extraordinària d’interior per parlar exclusivament del servei de recollida del fem. Açò mateix s’haguera pogut sol—licitar per escrit al llarg de les últimes setmanes, o inclús forçar, després de recollir les signatures d’una tercera part dels regidors membres de la comissió. Els proponents de la moció sabran per què no ho han volgut fer, encara que al ple de dijous ens vam poder fer una idea de per què usen uns camins i no uns altres”, afirma Salom.

Segons el Bloc, en estos moments ja hi ha damunt la taula molta informació que permet fer-se una idea del que va passar, i el que és més important, s’han començat a aplicar les mesures correctores necessàries per evitar que es repetisquen incidents que puguen alterar la normal prestació del servei.

50 Comentarios

 1. Et torne a preguntar Paco…. estás preparan-te la cadira de l´alcaldía amb el recolçament del PP??
  O es que hi han cosses que no es poden dir?? Hi ha qualcossa al calaix??
  Per cert, no cregues que soc contrari al teu partit, em considere apolitic en aquestos moments, perquè vos vaig donar la meva confiança al seu moment i em vaig sentir traït per les vostres decissions d´ambició de poder a costa de pactar amb la dreta. Simbolitzaveu per a tota una generació el canvi i el progrés del nostre poble i la decepció va ser «MININA». Crec que el principis i l´identitat deu ser la màxima, pero malhauradament va ser la mínima.
  Gràcies

 2. Srs. del Bloc, ara si que ja ho he vist tot a aquest ajuntament.

  La veritat és que la seua forma d´actuar no m´extranya, sempre nadant i guardant la roba, és a dir la seua tònica habitual.

  Ara que fan, al mateix temps, d´oposició i d´oposició de l´ oposició?

  Sr. Salom, des del principi en aquest tema ha buscat més la confrontació que en demanar explicacions a l´equip de govern per tot el que ha passat. Aixo sí, tant que insinua vosté, li recorde que va ser vosté qui va publicar un titular que venguera.

  Vosté diu que el reglament de l´ajuntament ofereix altres vies, però també ofereix la que nosaltres decidirem, és més legitima una que l’altra? O és que la seua ansia de poder el fa voler manar també de la forma de fer oposición dels altres grups?

  Per cert, una comissió d´interior si i en una especial no, per què sr. Salom?

  Jo crec que cadascú eligeix la seua forma de fer oposició i l’únic que el Bloc està fent ací és desviar l´atenció d’alló que realment és important així com seguir-li el joc al PP. Cosa que per altra banda tampoc m´extranya.

  Com vosté va dir ahir, no considera massa important aquest tema, en canvi jo si; considere important que s´haga estat malbalafiant diners públics, així que si vosté ho vol consentir allà vosté, jo segur que no.

  A més a més, si en estos moments ja hi ha damunt la taula informació no serà precisament gràcies a vostés i a les seues reivindicacions al respecte; pel que fa a les mesures correctores necessàries que segons vostés s´han començat a aplicar, de moment es sols una vaga promesa de l´equip de govern , si vosté es conforma amb aixó,… ahh no!!! que damunt tal i com manifestà a la comissió inclús li pareix excesiu que es revise cada 3 mesos la documentació.

  Ja vec sr. Salom que pels seus actes el sentit de la transparència a vosté no li agrada massa a no ser que li beneficie políticament però com li he dit abans, si li vol fer el joc al PP, va a fer-li’l vosté assoletes.
  Per cert, vist açó, no m´extranya que Lola haga fet el que li haga donat la gana els últims 13 anys.

  • Carles, anem per parts.
   Dius: “des del principi en aquest tema (el BLOC) ha buscat més la confrontació que en demanar explicacions a l´equip de govern per tot el que ha passat”
   Hauràs de fer memòria i recordar que qui va demanar la junta de portaveus va ser el BLOC, mentre que van ser altres els qui van anar a la premsa a dir la “seua veritat” d’allò que havia passat. Està clar que als pocs dies d’haver-se produït el fet ja ho tenies tot clar i no necessitaves moltes explicacions. No necessites preguntar res a qui té la responsabilitat de la gestió? Si no preguntes com pots saber quina és la versió de qui governa?

   Afegeixes: “Vosté diu que el reglament de l´ajuntament ofereix altres vies, però també ofereix la que nosaltres decidirem, és més legitima una que l’altra? O és que la seua ansia de poder el fa voler manar també de la forma de fer oposición dels altres grups?»
   Tal i com et vaig dir en el Plenari este dijous, tan legítima és una comissió especial com qualsevol altre tipus d’òrgan. O siga que no estic negant la teua opció. Si ens fas una proposta podrem opinar, no? Jo simplement he explicat en el plenari i en la premsa, en nom del meu grup, per qué considerem millor una, o més, comissions informatives que no una comissió especial. Per què? Molt senzill: per què les ferramentes extraordinàries cal aplicar-les a casos extraordinaris, i no crec que a hores d’ara el tema del fem siga tant excepcional ni ha causat una alarma social, que tal vegada siga el que tu persegueixes. I això no vol dir que tanquem el tema. Al contrari, cal arribar fins on toque, per tres motius: per què no torne a passar, per exigir responsabilitats si és el cas, i per millorar el servei. És això el que tu vols? O simplement busques el titular?

   Si realment volgueres informació i ajudar a resoldre el problema aprofitaries totes les ocasions que se’t presenten. Però no ho fas. El dimecres tenies una comissió d’Interior i et negares a rebre explicacions sobre el tema, i et negares també a explicar per què volies una comissió especial. Volies anar al plenari directament, per què? Perquè no aprofites les ocasions, com va fer l’altra persona firmant de la petició? Ana Calatayud, sí que va aprofitar per explicar els seus motius i avançar. Però tu no ho volgueres fer.

   Tan en evidència quedares que al final, ja sol, vas dir que igual et donava que la comissió es diguera especial o d’altra manera però que volies una comissió on parlar del tema del fem. I pots dir-nos qué és el que finalment s’ha acordat? I per unanimitat. Quin és el problema Carles?

   Al final tens el que volies, però no estàs content, i necessites criticar el BLOC, amb l’argument de que fem oposició de l’oposició? No hem negat les teues argumentacions sobre balafiament de diners públics, ni sobre el mal funcionament del serveis en els últims mesos. De fet ha sigut el BLOC qui molt sovint ha denunciat en les comissions les condicions en que treballaven els operaris del fem. Però estos temes es poden tractar precisament allí, en comissió informativa o en junta de portaveus, o on siga. Però al final sembla que l’únic lloc que és garantia de bona gestió, per a tu, és una comissió especial.

   Mira Carles, després del dijous ja estem més tranquils, perquè quan la comissió aprovada es reunisca, amb les teues aportacions quedaran resolts tots els problemes de gestió que té l’ajuntament en el tema del fem. Però per a tu sols ha de ser en eixa “comissióespecialocomesdiga”. Mentrestant segur que prefereixes no fer res més i en tot cas et limitaràs a criticar el BLOC o eixir en premsa buscant un titular. Cadascú fa les coses com vol, com pot o com sap. Tu veuràs.

   De moment, per a la teua informació, tot i que no et devem cap explicació, en lloc de buscar l’espectacle públic, nosaltres hem demanat explicacions al llarg de les últimes setmanes allà on calia: regidor responsable, alcaldia, secretari i Acciona. I de fet alguns dels informes que tu tens o que tindràs estan o estaran perque el BLOC els va demanar. Però no necessitem esbombar-ho amb llums i taquígrafs. Són maneres de treballar. Les nostres són eixes. Les teues unes altres.
   Està clar que, com a regidor ex-Psoe, necessites trobar un espai polític i vols protagonisme, encara que això passe per criticar el BLOC o demanar la meua dimissió. Qué vols que et diga…? Igual treballar et serviria de més. Jo t’anime a que ho faces. El poble t’ho agrairà més i millor que si dediques el teu esforç intentar desprestigiar-nos. Al cap i a la fi, si tan malament ho fem, tranquil que als ciutadans no se’ls enganya amb facilitat.

   Per cert, esta resposta és per deferència a tu i sobre tot als lectors. Dijous quan escoltares les nostres raons en el Plenari, tingueres l’oportunitat de dir-me totes eixes coses i no ho feres. Novament has preferit el món virtual. Quan vulgues baixa i xafa terra.

   • Paco, em torne a reiterar en que el Bloc en aquest tema ha buscat més la confrontació en alguns membres de l´oposició que amb l´equip de govern.
    Dius que als pocs dies ja ho tènia tot clar i no necessitava explicacions; no sigues cínic i res més lluny de la realitat; si el que estic demanant és precisament explicacions i contestació a les preguntes que s´han formulat varies vegades (tant verbalment com per escrit) i a dia d´avuí ningú de l´equip de govern ha contestat.
    Pel que respecta a les notes de premsa, et recorde que tu també has tret un parell de vegades titulars de prensa respecte a aquest tema. Així que tornes a ser cínic un altra vegada i queda més que en entredit els teus arguments.
    Pel que vec, continuem discrepant respecte a la extrordinarietat del cas, per a tu no és molt important i per a mi si que ho és. Crec que és un cas extraórdinari i en el que ha habut malbalafiament desde el principi. El que jo pretenc es que es facen les cosses be i no estiguen jugant amb els diners públics de la forma que ho fa l´equip de govern.
    No se perquè hem preguntes que si el que vuic es exigir responsabilitats si es el cas, millorar el servei, que no torne a passar,… si es el que demanava a la moció i el que he vingut dient des del principi fins ara.
    M´ acuses de lo que passà a la comissió d´interior el passat dimecres, tu saps que el que dius no es així, jugues a dir mitjes veritats. El passat dimecres:
    1. No em vaig negar a rebre informació, vaig manifestar que no era el moment de parlar del tema, perquè no es donaven les condicions adequades, no teniem temps per a parlar en profunditat, ni estaba previst que s´anara a parlar del tema, quedaven dues comissions per fer,… ho saps molt bé, així que no intentes desvirtuar-ho, al igual que el PP volía fer, parlant-ho d´eixa manera.
    2. En cambi tu t´has sentit molest perque no et vaig voler contestar a la pregunta que tu em vas fer; no que la comissió em va fer. Tu em vas preguntar que perquè ixa comissió especial i jo et vaig contestar que en el plenari argumentaría el perquè, acas tu hem dones explicacions a mi de les teues propostes? Jo et pregunte fóra de context per les teues argumentacions? M´enfade i m´enrabiete sino em dones explicacions? Jo crec que no i tu t´has agafat a aquesta circumstancia “como clavo ardiendo” per a tirar-me al coll.
    Paco, tornes a desvirtuar el tema, al plenari vaig defendre fins el final la extraordinarietat de l´assumpte i la conveniència de fer una comissió especial i si vaig aceptar que es convocara una comissió d´interior va ser modificant la moció i que el plenari ho aprovara, ja que la proposta de l´equip de govern era retirar la moció o directament dir que farien una comissió d´interior per a tractar aquest punt. Ja que no em crec la paraula de l´equip de govern, vaig optar perquè es modificara la moció i que s´aprovara perquè aixi quedaria ben reflectit i no podríen negar-se, cossa que de l´altra manera ho hagueren pogut fer.
    En aquest tema en concret, jo no se si volent o sense voler, vas fer una bona pinza amb el PP, tinc que admitir-te el mèrit que després de tants anys a l´ajuntament saps jugar bé les teues cartes i et saps ben be les jugades polítiques.
    També dir-te que que estic content de que finalment pugam parlar exclusivament del tema i no critique al bloc, sols he contestat amb els arguments que crec oportuns a una nota de prensa feta per vosaltres, a la qual em criticàveu (aixó si, amb la ironia, sutileza i bon estil del que fas gala) i si, crec rotundament que en aquest tema heu fet oposició a l´oposició i que gràcies als vostres fets el PP estarà mirant com mos “peguem”.
    M´asombra que em digues que jo sols demane la comissió especial i mentrestant no faig res més, acas saps la documentació que he sol•licitat? acàs saps el que jo he fet o faig respecte a aquest tema?
    Al igual que m´asombra que digues que els informes que jo tinc son gràcies al Bloc, per favor Paco, no sigues cínic que saps que es justetament el contrari. A la comissió d´interior del passat dimecres a tu et donaren un dossier que l´havia demanat jo, així que no vaig a entrar al teu joc de xiquets d´avore qui ha demanat més o abans.
    Respecte a lo de demanar la teua dimissió, no se d´on teu has tret, jo no he demanat la teua dimissió pero bé, tu sabràs,… respecte a criticar al Bloc en aquest cas, com t´he dit abans a segut al revés, ahh no, que el Bloc opina i Carles crítica, no Paco?
    També em quede perplexe quant dius que m´animes a que treballe, per lo tant estàs afirmant que no ho faig? Es aixó el que vols dir?
    O realment el que et molesta es que ho faça?
    Paco, no et vaig dir tot açò al plenari perquè no vaig voler entrar al teu joc i fer-li el joc al PP. Per a mi era i es més important solucionar tot lo ocorregut respecte al tema del fem, que entrar en una discussió amb tu, però després de veure que per a tu es al contrari i tragueres una nota de premsa (al meu entendre provocant) vaig decidir contestar-te, pero tranquil si vols que ho faça a un plenari o a una comissió no tinc cap inconvenient, saps que a diferencia d´altres dic les cosses a la cara, el que passarà serà que li estarem fent el joc al PP, que ara i vist açò estarà frontant-se les mans.

   • Sr. Salom, encara no ens ha explicat per què? Una comissió informativa o una junta de portaveus SI i una comissió especial NO, només diu que el tema no és prou important per a vosté; vosté creu, de veritat, que no?

    Perquè per a mi, hi ha un fet que em pareix molt greu. Que des de febrer els vehicles utilitzats per a la prestació del servici a Carcaixent estigueren denunciats per sostracció i que ni la Guàrdia Civil, ni l’Equip de Govern, ni l’antiga adjudicatària ni la nova feren res. Potser a vosté ja li ho han aclarit, però a la resta no.

    O potser a vosté li servira que ens digueren que la propietària dels camions havia presentat una “denúncia falsa”. Una “denúncia falsa” que al final provoca que la Guàrdia Civil immobilitze els vehicles i que l’empresa retira perquè els vehicles ja han sigut trobats?, què vol que li diga!, crec que deu mesos donen per fer algo mes.

    Vosté sap si l’Equip de Govern no sabia res d’açò? Igual si, jo no estic tan segura i si és així, algú haurà d’assumir les responsabilitats, no creu?

    D’altra banda, vosté diu que li consta que les condicions en què els treballadors realitzaven el treball no eren les més adequades i que ho havien dit en diverses ocasions i ja està? No li fan cap cas i vostés es conformen, perquè ja ho havien dit? Sap que té vosté al seu abast altres formes de posar remei a estes coses? Perquè jo si, en este cas, podria vosté haver acudit a la Inspecció de Treball, o esperava vosté que els propis treballadors denunciaren estes indignes maneres de treballar, sabent que s’arrisquen a ser despedits?

    Hi ha moltes formes de fer política, la seua i la de l’Equip de Govern (que després d’açò no se si són 11 o 17) és la que ha portat a Carcaixent a la situació tan desastrosa en la que ens trobem, jo no vaig ha fer eixe tipus de política.

    La falta de transparència és més que evident, tant en l’Equip de Govern, com en el Bloc i sap que? Si vosté i jo tenim el dret a rebre més informació respecte de la gestió municipal és perquè els ciutadans ens han votat, els representem a ells, eixa informació és més d’ells que nostra i tenen dret a saber, des del primer punt, fins a l’última coma, TOTA la informació que vosté o jo podem tindre per la nostra condició de regidors.

    Els he escoltat ja moltes vegades dir això de “nosaltres això ja ho havíem dit”, “nosaltres això ja ho havíem sol•licitat”, a la vista dels resultats, jo em plantejaria si ho estan dient i sol•licitant on, a qui i com correspon.
    A mi m’haguera agradat sentir les explicacions directament de l’anterior empresa adjudicatària, de la nova, dels tècnics municipals, de la Guàrdia Civil, de la Policia Local,… vosté ja veig que es conforma amb que li compte l’Equip de Govern el que han dit.

    Vostés tenen molta informació, però per l’Ajuntament jo els veig poc, els dies de comissió i poc més.

    Es queixen els membres de l’Equip de Govern i vostés de que les comissions duren molt de temps, que el ple no pot acabar a la 1:30 de la matinada, però sap que li dic, cobrem per això 48 euros per comissió i 120 euros per ple, jo, igual que molts ciutadans, cobrem això per una setmana de treball, quatre hores al dia.

    I no em diga vosté, com el Sr. Signes, que no es cobra pel temps que es passa en la comissió o en el ple, sinó pel temps que es passa preparant els temes, al principi de la legislatura això em podia colar perquè no sabia de que anava, però ara ja li dic jo, que els temes se’ls prepara un i la resta alcen la mà.

    No entenc jo molt bé al Bloc de Carcaixent, negant la possibilitat d’investigar determinats assumptes en comissions especials, quan en altres poblacions i en el Consell són els del Bloc els que les demanen.

 3. Que raó tens Paco. Pareix que els que intenten donar lliçons de com fer oposició al final sols volen que el públic (com anomena Ana Calatayud als carcaixentins) senten les seues historietes.

  Gens de cas. A treballar, i la resta que despotrique tot el que vuiga.

 4. El Bloc veu tan acabat el PP local i tan fácil guanyar l’Alcaldia que no vol fer llenya de l’arbre caigut, aprofitant al mateix temps per a posar un poc de suavina en les crítiques a l’Equip de Govern i anar senyalant, a la resta de grups polítics que la propera legislatura estaràn fora del Govern Municipal, el camí de fer opossició sense crispació. Perfecte. Intel.ligent.
  El que no em pareix tan perfecte, si no més be preocupant es que en 24 hores que fa que ha aparegut la nota de premsa, tinguen, per part dels ciutadans que solen participar en RiberaExpress, tan poques crítiques a la seva postura en aquesta qüestió.
  Si, com pareix, el que diu el Bloc va a missa, possiblement estiguen més prop de guanyar les eleccions del que ells mateix pensen.
  Podría ser el millor per a Carcaixent. Per què no?.

 5. Paco, m´agradat moltissim tota l´explicació que li has fet a sr. albert. Estic començant a canviar de pensar i ara crec que efectivament serás un bon alcalde, ja saps… de eixos que ho controlen tot i no se li escapa res!!! Vamos, per a que m´entengues.. que farás pòr a la pòr!!!
  DEU MOS PILLE CONFESSATS!!!
  NO SÉ QUE EM PREOCUPA MÉS SI EL REMEI O L´ENFERMETAT!!!

 6. Jo també estic acollonat Raul: un polític sensat, que dona la cara i que s’explica bé…. No sé si estic preparat per a això!!

 7. ¿Pero esto que es ? ¿una tomadura de pelo ?
  ¿Ahora el bloc se dedica a dar lecciones de » fer política » ?
  ¿Pero cual a sido el resultado de su » saber hacer » durante tantos años ?
  ¿Un Carcaixent descontrolado y arruinado ?

  Todos sabemos que el Sr Paco Salom suele utilizar el Pleno ( y sus filmaciones como protagonista ) para hacerse ver y hacer ver que hace , pero por lo visto le molesta que otros políticos lo hagan.
  Esto es como lo del perro del hortelano » ni come , ni deja comer «.

  El fin último de esta nota de prensa parece que sea el desviar la atención de lo verdaderamente importante ( que el ciudadano sepa lo que realmente ha ocurrido ) hacia un tema de valoración de formas de actuación política , donde , por lo visto , no hay ninguna que sea incorrecta. Sres. del Bloc , estos temas son los que ustedes deben llevar a discusión a las juntas de portavoces ( esas
  donde no se levanta acta ni hay constancia de lo que se dice , esas que son las que le gusta al Sr. Paco porque ni siquiera los miembros de su equipo se enteran ) y no llevar el debate a la prensa .Al ciudadano lo que le importa es saber si ciertos políticos están mirando por nuestros intereses o por los de otros.

  Sr. Paco Salom , ya se imaginará usted la imagen que se esta haciendo el KAKO respecto a su persona ( que puede que a usted no le importe , aunque al Kako si le importa la imagen que tenga el Sr. Salom de él ) , que lástima me da
  tanto esfuerzo , tanto económico como personal , para esto ( no creo que fuera este el fin ).Sólo espero que no le molesten mis críticas , pues creo que usted sabe muy bien que mis intenciones sólo pasan por la búsqueda del bien común. ¡¡¡¡ Chico , me has defraudado totalmente , más si cabe que la propia alcaldesa ( y ya es decir ehhhhhhh ) !!!!. Como puedes ver , no hay ni toc toc , ni jaja , tan típico del Kako.

  No se que pasa en este pueblo pero cuando hay algún tema comprometido para el equipo de gobierno , ahí esta el Bloc para echar un capote , un capote que sirva para distorsionar la visión al ciudadano de la realidad.Un Bloc que es conocido por ejercer una oposición correosa al PP en todos los pueblos y en altas instancias políticas , aquí , en Carcaixent , se vuelve pastosa , se da la espalda y se unta con mucha vaselina cuando esta acaba.

  No se exactamente cuales son esas intenciones que usted atribuye al Sr. Carlos Albert y si realmente son ciertas , pero este señor nos está dando pruebas que su altura política esta bastante más por encima de la suya , cosa que no me hubiera podido imaginar en mi vida ( cosa que siento muchísimo ).
  Lo que si que se nota muchísimo es el miedo por parte del Bloc a que el ciudadano se entere de quiénes son los que realmente se están preocupando por defender los intereses de los ciudadanos de Carcaixent y de los que realmente están trabajando por ello. Sres del Bloc , trabajen en algo más que no sea el entorpecer el trabajo de la oposición , que por lo que vemos sólo es llevado a cabo por 2 personas : A .Calatayud y C. Albert .

  Sr Raul , no tenga usted miedo , miedo o recelo se le suele tener a lo desconocido y a estos ya los conocemos , lo cual quiere decir , que si algún día llegan a coger las riendas del poder vamos a tener más de lo mismo ( pobreza y endeudamiento para el pueblo de Carcaixent ).

  • Jajaja debería ir al club de la comedia, ¿usted lee después lo que escribe? Mire lo que podamos escribir aquí no tiene mucha importancia ya que muchos se ocultan en pseudónimos e incluso se contestan a si mismos. Si realmente se quiere uno dar cuenta de la altura política que tiene cada uno sólo debéis ir a los plenos y la verdad en este pueblo la altura política es una cosa que falta. Está claro de como habla o usted no va a los plenos o simplemente tiene una opinión interesada, porque el señor Carles Albert cuando tiene que hablar lo lee todo de un papel, lo lleva escrito porque sino no sabe ni lo que tiene que decir y la verdad da pena y no porque sea joven sino porque simplemente el papel le viene muy grande o la Sra Calatayud de normal también lo lleva escrito pero cuando le toca hablar sin papel se piensa que está en un mercado o una lonja, por desgracia hemos tenido que asistir a plenos vergonzosos con careos personales entre la Sra Calatayud y la Sra Botella ¿esos son los políticos que dice usted que se merece este pueblo? Yo animo a quien esté interesado de verdad en saber que hace cada partido político y sus representantes que vayan a los plenos o que puedan ser retransmitidos y que no se queden en las opiniones interesadas aquí vertidas en este foro que nada tiene que ver con la realidad.

   • Teresa, jo vaig als plenaris i no vec precisament al sr. Albert llegir en les seues intervencions i precisament no crec que li vinga en absolut gran, si vols podem fer una cossa, ja que grabeu el plenari demostreu-ho, perquè sino i ja en van unes quantes MENTIRES del BLOC per a intentar desprestigar a C.Albert.
    Tant que dius, ojalà es grabaren els plenos perque així la gent voría lo venut que està el BLOC, especialment Paco Salom.

    • Señor Carles Albert buen intento de defensa (bajo seudónimo) perdone pero lee usted como un niño pequeño y se pone nervioso a la hora de atacar los temas, la política le viene muy grande tanto que no ha sido capaz ni de aguantar ni un año en su partido, esto no es un intento de desprestigiarle es un consejo no juegue a lo que no puede o no le llega, llevo ya muchos años viendo política y se lo que digo y he visto a mucha gente con menos años que usted tener mucho mejor discurso en su ya expartido, si crees que atacando al Bloc me atacas a mi vas muy mal encaminado, el Bloc graba los plenos pero sólo se pueden ver en su página algunos pasajes en los que solo hablan ellos así que no me interesa. Me gustaria que se retransmitieran los plenos tal cual sin cortes ni censura, ya le digo que a usted a su compañera y muchos otros concejales lo tendrían bastante crudo.

     • Teresa o millor dit ja que se t’ ha vist el plumero, david pedron, bon intento pa de paso clavar un poc de ciçaña contra Carles e intentar defendre a Belén, pero no cola.
      La veritat que la gent Tindria que poder vore els plenos perque aquests debats absurdes se acabarien.

     • Nosaltres també volem que es retransmeten els plenaris sencers i així ho hem demanat moltes vegades, però eixa és tasca de l’Ajuntament. De moment des del Bloc, pengem les nostres intervencions.

   • Teresa ¿ que no tiene importancia lo que se escribe aquí ? ¿ no sera que no tiene importancia lo que usted escribe aquí? toccccccccccccccc

    Ya sabemos que entre nuestros representantes políticos existen «verduleras» pero entre ellas no se encuentra la Sra. Calatayud.Creo que todos tenemos una ligera idea de quienes son.Y a alguna deben haberle reñido porque últimamente la tenemos muy calmadita toc toc toc.

    Por cierto , creo que alguna va a tener que pasar por el juzgado el día 10 para dar alguna que otra explicación sobre su comportamiento y por la falta de respeto hacia los demás.

 8. «Altura política de Carles Albert?», el que antes d’un any ja ha abandonat el seu partit en el que es va presentar?? Ara sóc jo qui diu JAJAJAJ TOCTOCTOC RACARRACARRACARA

  • Que te que vore que se´n haga anat del Psoe en que tinga altura política?
   Després el inmaculado Paco diu que ell i els seus no crítiquen, ara et dic jo JAJAJAJA TOCTOCTOC

  • Per cert, lo del PP i el Bloc es més que un fet, sols cal mirar declaracions de alguns membres del Bloc en facebook on defensen a l´opinador i les seues «contractacions» super transparents que ha fet des de que es regidor. Que justet que eixes persones del Bloc que el defenen han sigut contratades recientment en l´area d´esports on l´opinador es el regidor.
   Casualitat?

   • Per què no dones noms? Per què no dius de qui parles? Què fàcil és dir que te diuen Pablo i soltar merda per la boca,no? Si tan il·legal es allò que dius, per què no ho fas públic? per què no ho denuncies? per què no parles amb algun regidor per a que averigue el que no està correcte i que este ho traga a la llum?

    O vas a preferir no contestar?

    Vinga va, sigues valent/a…

   • Jo sóc Victoria Garcia Saporta una de les persones que ha contestat a Plataforma Carcaixent al facebook en desacord amb el que deia que no implica defendre a Opinador, però anirem per parts:
    1. En cap moment he defès Opinador, simplement he dit que no es claven Juniors i Activa’t, associacions per qui done la sang si cal, en coses que no hi són clares si no tenen cap rellevància.
    2. En quin moment he atacat jo ningú en favor del que pense com tu fas amb mi i amb l’altra persona que menciones? A Plataforma Carcaixent (altre valent que dona la cara per posar «pau» i harmonia municipal amb fonament i veracitat constatable) sols li he demanat respecte i proves que demostren el que diu.
    3. Sóc simpatitzant BLOC – Compromís per Carcaixent i no m’amague ni me n’avergonyisc, però no estic afiliada, no he anat en llista ni apareixeré a cap acta. Informa’t.
    4. Si Opinador «enxufa» amics seus o no, a mi també pot constar-me (t’assegure que m’he quedat fora de llocs de treballs municipals molts anys, uns de manera justa i altre de manera molt injusta, en aquestes ocasions les regidories corresponents també hi eren molt vinculades a Opinador), però entenc que tenir preferències polítiques o relacions personals amb uns o altres no t’ha de donar ni llevar drets a l’hora de participar a un procés de selecció municipal.
    5. Hem negue a que la meua vida personal, que a tu res t’importa i que per al•lusions hem veig obligada a contar, anul•le els meus mèrits, títols i la meua experiència; no consentiré que açò m’ocorrega ni li ocorrega a ningú de qui no hem conste el contrari i per això he opinat distint a Plataforma, quin delicte antiprogressista! Per l’amor de Déu que féu populisme de tot i com algú m’ha dit moltes vegades sou els mateixos gossos amb diferents collars, almenys als altres se’ls veu vindre. Quan de mal fa el radicalisme, el sectarisme i la falta d’autocrítica.
    5. Quan parle ho faig sempre única i exclusivament a títol individual, de manera que qui hem representa o qui estime no té res a veure en el que jo opine. En aquest sentit ets un insensat i un oportunista que manipula la informació perquè has relacionat l’opinió d’una ciutadana amb un col•lectiu, que no deu convencer-te, en benefici del teu propi, no sé perquè deus tindre’n un també. Coherència perla, coherència que vas de progressista i sensat i et cobreixes de glòria quan et comportes igual que Canal 9, contes el que vols.
    6. Tinc uns colors que m’han fet ser persona i s’anomenen Juniors i els meus monitors, tinc una escola i uns mestres que m’han ensenyat a defensar el que crec just, vinga d’on vinga i siga de color que siga, tinc una gran cap de família que tan bé ho ha fet i tan plural ha estat que té un fill de cada manera tots ells tolerants i respectuosos. La meua vida personal és meua i no pense renunciar a ella ni a cap lloc de treball que hem merega pel que certes persones que ni tan sols donen la cara pensen. No permetré que ningú hem passe per damunt per no ser absoluta i sectària, per demanar proves que acrediten acusacions greus.
    7. Simpatitze amb el BLOC, estime regidors socialistes de l’anterior legislatura, he estat Junior i alumna d’Opinador i aquest té certs llaços d’amistat a ma casa. Què de tot em lleva el dret de treballar com a monitora de les EEMM? Et comente, resulta que vaig presentar tot el que cal i el meu nom apareixia al capdavant de la meua modalitat. Ara digués sens preocupar-te de com i de quina manera es puntuava i del què es presentava o deixava de presentar que tot l’anterior s’ha aliat per dissenyar unes bases a la meua mida. Sí senyor amb la que està caiguent sóc una prioritat de l’equip de govern i el BLOC que des de la sombra treballen junts i pels mateixos interessos, per això pactaren en aquesta legislatura.
    Et convide igual que vaig fer amb la Plataforma respecte d’aquells a qui ataca, a que denuncies l’adjudicació de la meua plaça de treball i la de l’altra persona a qui et refereixes, acudiu on cal en lloc de dedicar-vos a repartir fem pudent gratuïtament, però més us convide a que doneu la cara per a que aquells a qui acuseu puguen anar a denunciar-vos on cal i com cal per un delicte de difamació.
    Sou la serp que tot i que no necessita el cuc de llum per sobreviure, per no suportar veure’l brillar amb llum pròpia acaben amb ell. Modèstia apart.
    Salut i trellat!

    • Victòria, ni cas! A totes bandes hi ha gent sectària. Així que a seguir sent fidels a un mateixa i al propi pensament. Enhorabona!

 9. KAKO, no es miedo, es pánico!!!
  Provengo de un pueblo como Benifaio, donde el voto de toda una generación como la mía, que eran nuestras primeras elecciones en donde teníamos edad para ejercer al voto se vió truncado, justamente porque augurábamos un canvio en el pueblo, y nos volcamos con el BLOC, y cual fué nuestra sorpresa e indignación al vernoslos pactar con el PP para hacer una moción de censura y echar al entonces alcalde del PSOE (por cierto, excelente persona donde las hallan, porque nunca olvidemos que en los pueblos de vota más a la persona que al partido), y el bloc, en un ataque de íra descontrolada por alcanzar el poder, se alió con el PP. ESO SI QUE ES REALMENTE PREOCUPANTE!!!
  Eso no es hacer politica, eso es venderse por una silla, y eso es, lo que vamos a ver con nuestros ojos muy pronto en CARCAIXENT!!!!
  Prefiero a un Carles Albert, joven, dinámico, nuevo, fresco, y con iniciativas, que no a un Paco Salom, postrado 16 años en una silla de concejal en la oposición, que parece que lo han pegado con loctite y no puede (o no quiere) levantarse de ella!!!!
  Sabes la putada de todo esto??? Que mientras hablamos de esto, no hablamos del PP de este pueblo, y eso es también lo preocupante, porque estos cuervos de la extrema derecha, en cuanto te descuidas y te das la vuelta, se te avalanzan a comerte vivo!!!

  • M’encanta esta frase: «un Paco Salom, postrado 16 años en una silla». T’ha quedat preciosa, d’un dramatisme contingut molt interessant.

 10. Para Ana Calatayud!!!
  Ana, si sigues mis comentarios, podrás leer lo que nos sucedió en mi pueblo.. todo esto a colacion de lo que dices de que el bloc local hace unas cosas, cuando a nivel autonomico hace otras.. Cuando se llevó a cabo la citada mocion de censura, los altos mandos del bloc en valencia, no la autorizaron bajo ningún concepto y se desmarcaron de ella por completo, sin embargo a nivel local se decidió tirar adelante con ella, por eso te vengo a decir, que no te sorprendas de la forma de actuar de Paco Salom.. ahí ..CADA Ú TIRA PA D´ELL, COM ELS DE MASSAMAGRELL!!!!

 11. No entiendo el lío que se ha montado con este tema, más todavía cuando según leo los proponentes modificaron su petición inicial (luego no era tan tan importante la creación de una comisión especial), y además el punto se aprovó por unanimidad (luego no ha habido pinza por ningún lado).

  • Pues no Bibi, no has dado en el clavo. Se trataba de elegir entre comisión informativa de interior o nada. O te crees que la unanimidad se hubiera dado para el caso de la comisión especial?

    • Bibi, según tengo entendido el Bloc recogió firmas a principio de legislatura para un tema de Hacienda y lo convocaron dos meses después, así que rapidez lo que se dice rapidez!!!

  • Jajajaja esta si que es bona!!!

   Andrés Ferrer, quant de temps, sense voret per ací críticant, aixó si, les mateixes faltes ortogràfiques de sempre!!!

  • Vist comentaris teus a altres noticies eres del bloc, pero si vols continuar difamant fes-ho, pero per a la teua informació a Carles Albert no l’ han tirat del psoe, se’ n va anar ell al igual que molta gent a fet desde que dasca fou escollida secretaria general. Aixi que dubte molt que no ho sapigueres, aixi que si ho has vuigut dir per a fer mal t’ ha ixit rana.

 12. ¡¡¡¡¡ Uyyyyyyy !!!! gente del bloc escribiendo en el ribera
  jaaaaaaaaa jaaaaa jaaaaaaaaaaa
  ¿ que por esta vez se ha levantado la veda ?
  jaaaaa jaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaa

  Eso demuestra que toda esta noticia ha sido montada para desviar la atención de lo verdaderamente importante( que el ciudadano se entera de lo que ocurre con el servicio de recogida de basura )
  ¿ Se lo habrá mandado Lola a Paco ?
  jaaaaaaa jaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 13. Si claro, ahora que el Bloc se ve a las puertas empieza el revuelo. Pero dónde estaban uds. cuando Lola gobernaba a sus anchas, sin críticas ni oposiciones? Yo mismo me respondo: a sus pies, con la boca cerrada por si entraban moscas…! Desde luego, cuánta hipocresía, cuántas ansias de poder…! A ver si como ya he leído por ahí va a ser peor el remedio que la enfermedad. Que ya es decir.

 14. Que vergonya partits de l’oposició atacant-entre ells, perquè no deixeu de atacaros i empreu el temps a solucionar les coses. Estic d’acord com ciutadana que ens agradaria saber més del que passa a l’Ajuntament però no d’aquesta manera, criticant els uns als altres. I en el que estic d’acord és que el sr. Carles Albert el que vol és protagonisme ja que ara no representa ningú, perquè vulguin o no les llistes són tancades i no es voten a les persones sinó al partit i si no a les properes que es presenti com a candidat en una llista d’independent a veure quants vots treu.

 15. Soy votante de izquierdas, pero en este tema la unica que ha hablado bien y con más coherencia es Ana Calatayud.
  Las contradiciones de Paco Salom ya las conocemos todos. Primero critica, va a la yugular y luego se retrae y da marxa atras para salvar al PP.
  Lo ha hecho siempre, no sólo él sino todos los del Bloc
  Quizá por eso hay tanta gente vinculada al Bloc trabajando en el Ayuntamiento.

   • Pau ¿ manipulando vídeos del pleno ?
    Jaaaaaaa Jaaaaa Jaaaaaaaaaaaaaaaaa
    ¡¡¡¡ Eso no esta bien !!!!
    ¿Todo por el interés político ?
    No hijo no , la desinformación en el lenguaje popular le denominamos mentira.
    Ya voy haciendo me una idea de que tipo de gente esta metido en el Bloc , ya que la posibilidad de manipulación de un sólo vídeo me hace sospechar de la veracidad de todos los demás.

  • Clauer , siempre he sido votante de derechas , pero ahora mismo no me pregunte usted el porque , ya que incluso me avergüenzo de ello.
   Se nos ha metido una serie de gente en la política sin ningún tipo de honorabilidad y sin ningún tipo de cargo de conciencia.
   Así que ahora , políticamente hablando , estoy en el limbo jaaa ja jaaaaa y la persona que mejor representa mis intereses como ciudadano ( por lo que he podido ver hasta la fecha ) es la Sra. Calatayud , a pesar de las muchas zancadillas puestas por el equipo de gobierno , por el anexo del equipo de gobierno ( alias Bloc ) y por el desgobierno ( alias Psoe ).
   En una secta es fácil entrar y puede que tenga sus ventajas , pero es muy muy difícil que te dejen salir.

 16. Pues no Toni , me refería a esos partidos que han estado formando parte de la oposición en nuestra Corporación durante muchos años y a lo único que se han dedicado es a taparles las vergüenzas al PP.

  Si Calatayud pertenece a una secta o no , tendrá usted que preguntárselo a ella
  pero por lo que he podido observar , de pertenecer a alguna , debe de ser a la «secta» del ciudadano cabreado , cabreado con los políticos inútiles e interesados que nos han estado representando durante los últimos años y que nos han llevado a una situación de desgobierno y ruina al pueblo de Carcaixent.
  Hemos tenido que esperar, para enterarnos de ciertas cosas, que la Sra Calatayud entrara a formar parte de la Corporación , cosas que deberían haber sido denunciadas e incluso que se podían haber evitado con una oposición cierta ( no de cartón ).

 17. ¡Alabada y bienhallada sea la señora Calatayud!! Gracias a ella somos más felices, porque canaliza nuestro cabreo. Antes de estar ella en el Ayuntamiento vivíamos en cuevas y nos despiojábamos por la calle. ¡Menos mal que ha venido a rescatarnos! Y gracias Kako por ser siempre tan imparcial. Ana y el chaval ese que era del pesoe pero que ya no lo es porque nadie lo quería allí son lo mejor que ha pasado en Carcaixent desde el inicio de la democracia. ¡Qué me digo! ¡¡Desde que existe vida sobre la faz de la tierra!!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here