Alzira encetará en Nadal una Ruta de la Tapa indefinida per resucitar el sector hosteler (Video ATV)

1
280

 

Presentació de la Ruta

L’Ajuntament d’Alzira, l’Associáció Empresarial, l’Associació Gastronòmica El Bullit i la firma Heineken España s’han unit per organitzar la Ruta de la Tapa que arrancarà el pròxim 21 de desembre per celebrar-se tots els divendres.

El regidor de Promoció Econòmica, José Luis Palacios ha manifestat que en esta ruta «podrà paprticipar qualsevol establiment d’Alzira» i ha afegit que la tapa podrà estar acompanyada, bé de cervessa, bé d’un refresc.

Per la seua banda Jorge López president d’El Bullit anuncià que que la seua associació donarà «un curs de tapes creatives» i fins i tot ha previst organitzar «un concurs de tapes».

Mentre Jesús Sánchez, de Heineken-Cruz Campo, ha assenyalat que el que es pretén és que siga «un projecte a llarg termini» que es farà, amb caràcter indefinit, tots els divendres a partir de les 8 de la vesprada. El preu de cada tapa més begura serà de 2,50 euros.

I el dirigent de l’Associació Empresarial Alzira, Antonio López, manifestava que «esta ruta és una de les mil coses que es poden fer per ajudar a resorgir el sector hosteler».

VIDEO ALZIRA TÉ VEUhttp://www.alzirateveu.es/z139.html

1 Comentario

  1. Anem a editar-ho en una publicitar de la tapa, porque una ruta es Perú popular, i 2’5€ per Cruzcampo i tapa paréis un poc masa excesiva.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here