L’il.lustradora Empar Piera exposa a Alzira els seus treballs en una Mostra poètica (Video ATV)

0
508
Empar Piera

Empar Piera (Alzira,1980) que ha estudiat Belles Arts i Disseny Gràfic exposa a partir d’este divendres a la Casa de la Cultura les il.lustracions que han distinguit les 20 portades de la col.leció «Mil poetes i un país» editada per Germania.

La presentació d’esta Mostra prevista per a les 7 de la vesprada estarà acompanyada d’un recital de poesia.

Segons Salvador Rosell de l’editorial Germania «els anys 2011 i 2012 han estat, a pesar de les circumstàncies difícils per les quals travessa el país, la nostra llengua i la indústria cultural, uns anys en els quals hem fet fortes apostes, apostes per nous autors i gèneres literaris titllats sovint injustament de minoritaris com és ara la poesia».

Encara que esta editorial d’Alzira, també publica textos d’ autors consegrats locals com Bernat Montagud i narrativa destinada a estudiants de Secundària.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here