Les benjamines del CEGA Almussafes bronze en el Campionat Nacional

0
298

Un nou trofeu se suma a la vitrina d’èxits del Club Esportiu Gimnàstica Almussafes (CEGA), després d’aconseguir el seu conjunt benjamí la tercera posició del podi en el Campionat Nacional Base de Conjunts de Gimnàstica Rítmica, celebrat el passat cap de setmana a Saragossa.

L’impecable nivell del conjunt benjamí del CEGA Almussafes, integrat per les gimnastes Isabel Tercero, Clara Martínez, Beatriz Baldoví, Claudia Beltrán, Belém Penadés i Raquel Castellano, els ha favorit el bronze en la final del Campionat nacional base de conjunts de gimnàstica rítmica. Encara que es tractava de la seua primera participació en el nacional, les esportistes locals van aconseguir desenrotllar un exercici quasi perfecte que va situar al conjunt en tercera posició entre els 38 que competien en la categoria benjamí.

El pavelló Segle XXI de la capital aragonesa va acollir la fase final de la competició, en la que es van donar cita més de 1.300 gimnastes procedents de distintes comunitats autònomes que van executar els seus exercicis sobre el tapís, mentres eren aclamades per les més de 2.000 persones que omplien les grades.

“Recórrer este camí no ha sigut gens fàcil, ja que és el resultat de moltes hores d’entrenament, però les sis benjamines van arribar a Saragossa amb els deures fets i amb una motxilla carregada d’il·lusions i esperances que afortunadament s’han complit”, comenten els seus entrenadoras, les germanes Raquel i Sara Sòria.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here