Moda dansa música i poesia en la II Desfilada Metro d’Alzira (Video ATV)

0
391
Mai explicant els detalls de la Desfilada

El grup Agarra Aire i la gerent de Metro, Mai Hidalgo, ultimen els detalls perquè el pròxim dissabte tinga lloc la II Desfilada a La Gallera d’Alzira

Un event que des de les 18,30 hores hi hauran «desfiles de moda, recitals de poesía, música en directe, dansa, cata de mojitos i moltes sorpreses», segonsels organitzadors.
En la desfilada participaran una trentena de models que exhibiran la nova col.lecció My swing dissenyada per Metro i inspirada en actrius de la talla d’Odrey Hepburn, Greta Garbo, Liza Minelli i Marilyn Monroe entre d’altres. I a més els assistents podran contemplar la moda atemporal d’Agarra Aire amb dissenys atrevits i samarretes urbanes.
 Empreses participants:
METRO (moda y bolsos) / GIOVANNI BARI (moda y bolsos) / GALLACH (calzado) / BELLIDO (joyas y complementos) / DELAS (cosmética y maquillaje) / DAVID PÉREZ (peluquería) NÚRIA PÉREZ (peluquería) / ANA IBORRA (tocados) / DA CAPO (música) / LEGENDARIO (ron, mojitos).
 VIDEO ALZIRA TÉ VEUhttp://www.alzirateveu.es/z135.html

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here