ADIF suprimirà el pas a nivell de Bonavista i executarà la Ronda des de la CV-520 a Benifaió

0
370
Pas a nivell de Buenavista

El costum d’accedir al camí del cementeri per este pas «s’haurà de dur a terme des del subterrani conegut com a Panificadora, s’ha demanat a ADIF que condicione i habilite amb voreres el carrer paral.lel a les vies junt a l’empresa Roquette», va matisar l’edil d’urbanisme al ple.

En el ple celebrat ahir dimarts a Benifaió es va debatre el punt del dia relatiu a la supressió i clausura del pas a nivell de la línia «La Encina-València» ubicat en el P.K. 91/475 i donar la conformitat al projecte de construcció redactat per ADIF del tram de ronda de Benifaió comprés entre la CV-520 (accés per polígon Font de Mussa) fins a la nova rotonda del camí del cementeri.
El PP i el PSPV-PSOE van votar a favor d’esta proposta al.ludint els dos partits la necessitat executar esta ronda de circumval.lació.

El BLOC-Compromís i Gent per Benifayó es van abstindre en la proposta. El BLOC va deixar clar que «estem a favor de la supressió dels passos a nivell però veiem que l’ajuntament no ha deixat de cedir a les pretensions d’ADIF, hi ha una ronda per acabar i a més les obres del subterrani al seu pas per la Panificadora té una revolta prou perillosa», assenyale el seu portaveu Eduard Gómez.

El portaveu de Gent per Benifayó José Vicente Zafra va justificar l’abstenció del seu partit encara que estan d’acord amb la supressió al comentar que «ADIF sempre intenta imposar el seu criteri i sobre allò que s’ha exposat no tenim res per escrit que ens assegure la seua execució».
L’edil socialista Xavier Martínez va matisar en la seua intervenció plenària que el seu grup «està favor del projecte davant d’un esborrany que hi ha presentat ADIF i un conveni que es firmarà».

Finalment, el portaveu popular i edil d’urbanisme José Luis Monrabal va concloure el tema moments abans de la votació assegurant que este projecte «ve d’organismes superiors, autoritzem la supressió del pas a nivell per carrer Bonavista però exigim la finalització de la ronda com nova entrada i eixida al municipi».

Respecte açò, Monrabal va avançar que el costum d’accedir al camí del cementeri per este pas «s’haurà de dur a terme des del subterrani del punt conegut com a Panificadora pel que s’ha demanat a ADIF que condicione amb voreres el carrer paral.lel a les vies junt a l’empresa Roquette».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here