Ultimàtum de l’Alquerieta al govern d’Alzira (Video ATV)

0
305
Assemblea de l’Alquerieta, ahir

Miguel A. Levanteri durant la reunió

Els veïns  de l’Alquerieta ja no aguanten més la falta de seguretat en el barri i ahir en assemblea decidiren donar-li al govern municipal un ultimàtum perquè abans de Nadal done solucions concretes. Alguns d’ells són partidaris «d’eixir al carrer i tallar carreteres» com feren en el passat. Demà dimecres es personaren en el plenari de l’Ajuntament d’Alzira i comunicaran la seua decissió de mobilitza-se en breu.

«El barri és nostre i fem el que ens dona la gana», és el que diuen els components d’una colla de menors,  que es dediquen a fer robatoris, a insultar a les persones i a maltractar animals, segons denuncià un veí en l’assemblea. Fins i tot, segon s denuncià un membre de l’associació, «van per les nit armats amb pals i navalles colpejant tot el que pillen, personalment i junt algunes veïnes hem fet torns de guàrdia fins la una i mitja de la matinada».

Altres ilegalitat denunciades que no ajuden a la convivència en el barri, són en algunes finques; contadors de llum enganxats als veïns, el robatori d’aigua dels dipòsits i l’ocupació de vivendes deshabitades. En este cas una veïna manifestà, «el banc propietari comprova que estan ocupats, saben que destrocen el pis, però no fan cas».

Les denúncies verbals foren la tònica de la reunió; així digueren que, recentment, incendiaren una palmera, a una dona l’amenaçaren en «furtar-li el bolso sinò li donaven fruta» i la última va passar ahir a migdia quan una xiqueta de 14 anys va patir una agressió a l’eixida del col.legi; «li pegaren perquè els va donar la gana», denuncià el seu germà durant l’assemblea.

Davant estos fets el president de l’Associació de Veïns de l’Alquerieta, Miguel Ángel Levanteri, va convidar el veïnat a presentar denúncies, bé directament a la policia, bé mitjançant la mateixa associació. Levanteri va comentar, una a una, les nombroses reunions manteses per la directiva encamiandes a buscar solucions, com les que ha tingut en Delegació de Govern, la Fiscalia, els regidors de Seguretat i Sanitat, entre d’altres. Tot i que falta, segons anuncià, «la reunió promesa per l’alcaldessa Elena Bastidas».

VIDEO ALZIRA TÉ VEUhttp://www.alzirateveu.es/z133.html

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here