JSPV recolza al veïnat de l’Avinguda del País Valencià d’Algemesí

0
251
Els joves socialistes del PV

La Ribera va presentar la iniciativa en favor de les Mancomunitats, la reforma de la Llei de la Caixa d´Estalvis i el recolzament al veïnat de l´Avinguda País Valencià d´Algemesí.

El passat 24 de novembre es va celebrar el Comité Nacional de Joves Socialistes del País Valencià a la seu d´UGT-PV al cap i casal. Més d´un vint-i-cinc militants estaven convocats per a debatre i avaluar la gestió feta per la Comissió Executiva Nacional encapçalada pel seu Secretari General, José Muñoz on els riberenys Robert Martínez, Laura Simó i Belén Oltra formen part d´ella.

La Ribera del Xúquer va presentar tres propostes de resolució: la defensa de les Mancomunitats, la reforma de llei de Caixa d´Estalvis i el recolzament al veïnat de l´Avinguda País Valencià a Algemesí. La primera d´elles era per a reafirmar el paper de les Mancomunitats com a ent important per a la cohesió social i la suma d´esforços contra la crisi, millore el seu finançament i la recerca d´altres solucions per no eliminar-les.

La segona fa referència a que cap persona que haja ocupat un càrrec públic en el passat com en el present mai estiga en un òrgan de govern en cap Caixa d´Estalvis, el canvi en el repartiment dels actors principals de les Assamblees dotant de més poder als Ajuntaments i aquells que realment fan la caixa dia a dia com són els empleats i fundadors llevant a la Generalitat de qualsevol facultat de poder dins d´elles, una supervisió més efectiva per les Administracions Públiques a les Caixes on la Generalitat junt als Diputats de les Corts Valencianes ho facen des de l´Institut Valencià de Finances en compte des de les Comissions de Control i que el President d´una Caixa siga elegit per Assamblea en compte per Consell d´Administració com ara.

La tercera fa referència al reconeixement de Joves Socialistes a l´actitud valenta del veïnat de l´Avinguda País Valencià per la defensa del no canvi del nom del carrer després de la mala praxis del Govern Municipal algemesinenc com també la satisfacció del manteniment del nom del carrer, ja que és la voluntat del seu veïnat com també dels que defensen les senyes d´identitat reconegudes al preàmbul del nostre Estatut d´Autonomia. Totes aquestes iniciatives van ser recolzades amb el 98% dels sufragis del Comité Nacional de Joves Socialistes.

Per la seua banda, el Secretari General comarcal, Ricard Bono “agraeix el recolzament de tots i de totes a les iniciatives de la Ribera i que pretenem sumar en favor dels socialisme jove valencià i, també, per a portar la veu dels joves de la nostra comarca per que es faça justícia i la defensa dels ents que ens garanteixen la sostenibilitat dels nostres municipis.” Aixi mateix, per a Bono, “continuarem en aquesta tasca de defensa de les nostres idees i propostes i ho farem comptant amb tots i amb totes com sempre ho hem fet.”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here