El Concurs de Paella de Sueca protagonista d’una guia gastronòmica

0
308

 

Paella del concurs de Sueca

El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca ha sigut triat protagonista, dins dels certàmens del seu gènere, per la guia gastronòmica “La paella valenciana. Del ADN al I+D+i,” obra del periodista Paco Alonso. L’Hotel Alameda Palace de València va acollir la presentació del llibre en un acte a què va acudir la regidor responsable del concurs de Sueca, Teresa Ribes, en representació de l’Ajuntament, invitat a l’esdeveniment.

En el seu discurs de presentació, Alonso va tindre paraules d’agraïment especialment cap a l’Ajuntament de Sueca, per mantindre viu este important Concurs “baluard de la recepta tradicional de la paella valenciana. Restaurants de tot el món participen desitjosos per incloure en el seu palmarés el preat guardó”, afirma Alonso. Esta obra gastronòmica, amb la qual l’autor vol “rendir tribut als molts esforços que s’han fet per explicar l’inexplicable sobre la Paella Valenciana”, es va regalar als lectors dissabte passat, 24 de novembre, junt amb el diari El Mundo.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here