Jordi Candel i Andrés Valero distinguits per la Societat Musical d’Alzira en el Concert de Santa Cecília (Video Alzira Té Veu) )

0
580

La Societat Musical d’Alzira ha entregat esta nit el guardó “Personatge Alzireny Santa Cecília 2012” al doctor alzireny Jordi Candel Rosell i el de “Compossitor Santa Cecília 2012”  a Andrés Valero-Castells, l’autor de l’obra, «La Vall de la Murta, que ha sigut interpretada, 10 anys després de la seua estrena, en el Concert Santa Cecília 2012 celebrat al Gran Teatre.

Esta peça va ser estrenada el 6 de juliol de 2002 en el Certament Internacional de Bandes de Música «Ciutat de València» davall la direcció d’Àngel Crespo i va conseguir un primer premi en la Secció d’Honor. En acabar el concert un dels músics, José Beteta, manifestava així les seues sensacions; «reviure deu anys després eixa sensació tocant el final de «la Vall de la Murta»… no es pot explicar en paraules, no hi han qualificatius,eixe gran «BRAVO!!!» que es torna a repetir i que ens torna a posar els pèls de punta».

Andrés Valero homenatjat per la SMA

Tant Candel com Andrés Valero han mostrat el seu agraïment a la Societat Musical d’Alzira per este reconeiximent.

El coliseu alzireny s’ha omplit de gom a gom per assistir a este tradicional concert on ha actuat la Banda Simfònica, amb 153 músics, davall la batuta d’Àngel Crespo. Una banda que ha interpretat abans de La Vall de la Murta, el pasdoble «Fina Blasco» de Rafael Talens, «Gallurana» d’Andrés Valero i la marxa mora «Alférez Andrés Cortés» del mateix compossitor.

L’obra «Gallurana» és una encomanda de la Banda de Música de Gallur i del seu Ajuntament. Actualment, la Banda de Gallur està dirigida per l’alzireny Fernando Parrilla Climent al que està dedicada l’obra junt al nostre Xavier Pérez, els dos amics del compositor Andrés Valero.

Desde Gallur varen vindre a gaudir del concert el seu primer tinent d’alcalde, Joaquín Gros i el ex primer tinent d’alcalde, Mariano Estela, d’aquesta localicat aragonesa.

Èxit total d’un concert per a la història amb un públic entregat al finalitzar «La Vall de la Murta». I es que la Banda d’Alzira va tornar a demostrar la seua gran qualitat artística sota la direcció del mestre Àngel Crespo.

Cal destacar que 23 nous músics ja formen part de la Banda Simfònica.

VIDEO ALZIRA TÉ VEUhttp://www.alzirateveu.es/z129.html

Fotos: Riberaexpress i Paco Vinyes (SMA)

 

 

Jordi Candel, emocionat

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here