Els aficionats d’Alzira al rugby denuncien la «dolenta» graderia del camp de Tulell

0
403
La grada de Tulell el passat dissabte

Els aficionats que seguixen els encontre del Rugby Club Alzira han denunciat a Riberaexpress «la dolenta» graderia que pateixen a l’hora de presenciar els encontres del seu equip en Tulell.

Es queixen dels «pocs seients» instal.lats en la coberta i de la «incomoditat» de la grada de ciment existent. A més el passat dissabte encara hia havia fang en les grades tot i que «fa ja varios dia que no plou».

El dirigents del club asseguren que esta millora l’han demanada varies vegades a la regidoria d’Esports, «però encara no ens han fet cas». I lamenten «la mala imatge que donem als visitants especialment quan són nombrosos els especftadors que acompanyen l’equip rival».

Al menys, en esta ocasió els espectadors locals s’oblidaren, un tant, de les incomoditats en aconseguir, dissabte passat, la primera victòria de la temporada davant el lider. Per cert els jugadors i el cos tècnic lamentaren «el mal estat del terreny de joc».

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here