Centenars de veïns fan un llaç humà contra la violència de gènere en el centre de l’Alcúdia

0
430

Centenars de veïns i veïnes de l’Alcúdia han donat vida a un gran Llaç Contra la Violència en l’acte de tancament de la I Setmana contra la Violència de Gènere, al qual s’han llegit també dos manifestos, un institucional i un altre avalat i signat públicament per vora 40 associacions ciutadanes del poble.

 

L’acte ha començat a les 12 del migdia, a eixa hora els veïns i veïnes congregats a les portes de la Casa de la Cultura han escoltat la lectura del Manifest Institucional contra la Violència de Gènere elaborat per l’Ajuntament de l’Alcúdia i llegit per la regidora d’Igualtat, Tamara Barea. Posteriorment el professor d’institut i membre del Bloc de Progrés Jaume I de l’Alcúdia, Joan Martínez, ha llegit el manifest que el propi Bloc s’ha encarregat de redactar i que ha sigut aprovat per vora 42 associacions i entitats cíviques i culturals del poble, els representants de les quals han signat públicament la seua adhesió en acabar la seua lectura.

 

Posteriorment, tota la gent congregada a la plaça ha format un llaç humà contra la violència, un darrer acte simbòlic per a mostrar el rebuig i la tolerància 0 del poble de l’Alcúdia front a la violència masclista. Un tancament ideal per a la I Setmana contra la Violència de l’Alcúdia, que segons la regidora d’Igualtat “ ha sigut tot un èxit de participació, en tots els actes, per sobretot de la gent jove del poble, que era un dels objectius principals, ja que en temps de crisi els problemes de violència s’agreugen i per les xifres que escoltem tots els dies, la violència de gènere en joves està també augmentant. El fet que els joves participen en este tipus d’iniciatives i prenguen consciència social del problema és molt important

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here