Hui es donaran a conèixer a Carcaixent els guanyadors del Concurs d’Ornitologia

0
165
Exposició ornitològica a Carcaixent

El jurat ha mirat i comprovat, un per un, tots i cadascun dels 650 exemplars exposats a Carcaixent, per esbrinar els gunayadors en les diverses especialitats de la XXXVII edició del Concurs Ornitològic.

Un certamen organitzat per l’Associació Ornitològica Ribera Alta en el que participen els 85 socis procedents de diverses poblacions de la comarca. Es tracta d’una organització molt activa, que segons elseu president, David Soler, participa en campionats nacionals i mundials.

La mostra estarà oberta fins les 6 d’esta vesprada en que el jurat donarà el veredicte en les distintes modalitats; canari de color, de postura, aus exòtiques i híbrides, entre d’altres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here