La Penya Gent Blaugrana entrega a Álex Cortell el trofeu al millor jugador de la passada temporada (Video ATV)

0
601
Álex Cortell millor jugador de l’anterior temporada
Jugadors, directius i penyistes de Gent Blaugrana

La penya de la UD Alzira, Gent Blaugrana, ha entregat esta nit, en el restaurant Ca Boret, els trofeus i reconeiximents durant una vetlada a la que han assistit el president del club, varios jugadors de l’actual plantilla i un bon grapat de penyistes i aficionats.

Però el trofeu al millor jugador de la passada temporada l’ha rebut l’exdavanter blaugrana, Álex Cortell, que ara defen els colors del Mestalla en 2ª B.

El president de la penya, Marcos Pla, ha entregat plaques d’agraïment per la seua col.laboració amb el club, al delegat, Toni Hernández, a José Manuel Pla, a Juan Vicente Vayá i a Voro de Ca Boret. A més del carnet de penyistes d’honor al president de la UD Alzira, Javier Pérez i als jugadors, Marc García, Jorge Martínez, José Luis Valiente, Vicente Gisbert i Lluís Cebolla, entre d’altres.

Pérez ha agraït el recolçament de la penya Gent Blaugrana i resaltà actes com el d’esta nit «que fan pinya entre jugadors, directius i aficionats». Mentre el jugador Jorge Martínez digué que l’equip «sabrà estar a l’altura del recolçament de l’afició, jugant el millor possible i classificant-se el més alt possible».

VIDEO ALZIRA TÉ VEUhttp://alzirateveu.es/z124.html

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here