Lahuerta: «Els increments de l’IVA i de l’IPC perjudiquen el pressupost municipal d’Alzira»

4
352
Elena Bastidas i Enrique Lahuerta

L’alcaldessa, Elena Bastidas i el regidor d’Hisenda, Enrique Lahuerta,  han explicat esta nit, a les distintes associacions d’Alzira les línies mestres del futur pressupost municipal que estarà marcat per «l’augment de la morositat», a més dels increments de l’IVA i de l’IPC. Com a novetat l’ajuntament ha facilitat un correu electrònic (presupuesto 2013@alzira.es) perquè les entitas locals puguen fer «les sugerències i consideracions que estimen oportunes».

Tanto tengo, tanto gasto

«Tanto tengo, tanto gasto» és la filosofia del govern municipal per als pressupostos dels 2013, que segons l’alcaldessa, s’aprobaran  en desembre.

Bastidas ha exposat que les premises sobre les que està treballant en l’esborrany dels pressupostos són; els 16 milions d’euros procedents de sentències urbanístiques, que suposen un «seriòs condicionant», la reducció dels gastos corrents i de personal i la intenció de «no augmentar els impostos i tributs municipals.

Malgrat la reducció d’ingressos l’ajuntament es compromés a «impulsar l’ocupació», a «mantindre» les ajudes en els serveis socials, així com les beques de menjador i  llibres.

Una reducció en els ingressos motivats per la morositat dels veïns d’Alzira en el pagament dels tributs i la reducció d’empreses i activitats professionals, a més de la menor aportació de les transferències de l’Estat a les arques municipals i «l’augment del 3% d’IVA i del 3% de l’IPC.

VIDEO ALZIRA TÉ VEUhttp://www.alzirateveu.es/z123.html

 

4 Comentarios

  1. Pepe, que tonterias dices.faltaria mas que uno no se pueda quejar por tener que pagar mas. ¿ o es que a ti te gusta pagar mas y tener menos poder adquisitivo?. !!!!La verdad es que los hay ignorantes¡¡¡¡¡¡¡¡¡ ( tal vez te mereces otro calificativo)

  2. Espero lo digas con ironia por que para ignorante tú, y el calificativo en todo caso te lo merecerás tú por pelota.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here