Algemesí convoca el XV Premi per l’ús i la dignificació del valencià

0
370

Els interessats podran presentar la documentació del 16 de novembre al 21 de desembre de 2012 en el departament DIAL.

La convocatòria està oberta a comerços, serveis i empreses de la ciutat.

L’Ajuntament d’Algemesí ha obert el termini de presentació de documentació per a una nova edició del XV Premi per l’ús i la dignificació del valencià en l’àmbit municipal per a totes aquelles empreses, serveis i comerços de la ciutat que vulguen participar-hi.

Esta convocatòria que realitza l’Ajuntament d’Algemesí, a través de la Regidoria de Cultura i l’Oficina de Promoció del Valencià, és de caràcter local i ofereix tres reconeixements en tres modalitats distintes: premi a l’empresa per l’ús del valencià en la retolació i el material imprés, premi a l’empresa de nova creació que destaque per l’ús de la llengua i premi per a aquelles empreses que apliquen el valencià en noves tecnologies.

Cada una de les modalitat té una dotació econòmica de 500 euros i als afortunats se’ls facilita un segell, per a utilitzar en la seua empresa, que acredita, per part de l’Ajuntament, la promoció i l’ús normalitzat de la llengua valenciana.

Per al regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Algemesí, Gabriel Palop, es tracta d’un reconeixement important que està ja consolidat pels seus quinze anys de trajectòria i que premia a tots aquells que promocionen i mantenen viva la nostra llengua en la seua activitat diària.

Per això, l’edil anima a tot el teixit empresarial i comercial de la ciutat a participar en el concurs per a utilitzar cada vegada més el valencià.

Les empreses, comerços i serveis interessats a participar en esta nova edició poden presentar la seua candidatura del 16 de novembre al 21 de desembre de 2012 i entregar-la en el departament DIAL del consistori (Departament d’Informació i Atenció al Ciutadà). La documentació ha d’anar dirigida a l’Oficina de Promoció del Valencià de l’Ajuntament d’Algemesí, sítia al carrer de la Muntanya, 24.

Per a més informació, accés a les bases del concurs i a les sol•licituds de participació, es pot consultar en la pàgina web municipal:

www.algemesi.es


Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here