La Societat Artística Musical de Benifaió presenta com a Musa a Sandra Muñoz

0
334
Presentació de la Musa

Els músics de la Societat Artística Musical de Benifaió van viure el passat cap de setmana la programació musical i religiosa en honor a la seua patrona Santa Cecília.

El divendres 16 el Centre Cultural Enric Valor va acollir la presentació de la nova Musa de la Música. La jove Sandra Muñoz Martínez, acompanyada per les seues dames Laura Cruz Bartual i Miranda Bausà Blasco, va rebre la banda acreditativa com a nova representant de la Societat Musical.

L’acte va servir a més per a fer entrega dels seus instruments als huit nous educands: Raquel Perpiñá Clérigues (percussió), Angel Mañó Herrero (trompeta), Aitana Cerdá Falcó (trompa), Iker Cerdá Falcó (trompeta), Didac Cerdá Falcó (trompeta), Mª José Rovira Candelas (trompa), Julia Escrivá Moreno (clarinet), Sara Badia Domingo (flauta travessera).

Després de finalitzar l’entrega d’instruments es va oferir un concert a càrrec dels alumnes del CEM.

Els actes van continuar el dissabte amb el Concert de Santa Cecília on una gran presència de públic va recolzar a la societat en el seu concert oficial de la celebració. Ja el diumenge la societat musical va portar cap els actes religiosos en honor a la seua patrona. La missa solemne en l’església parroquial i la processó.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here