Almussafes obri les portes a una nova edició de la Fira del Comerç

0
345

El passeig del parc Central es convertirà, el pròxim cap de setmana, en la seu de la VIII edició de la Fira del comerç, els servicis i les oportunitats. La iniciativa comercial, impulsada des d’AECAL (Associació d’Empresaris i Comerciants d’Almussafes), en col·laboració amb el consistori municipal, pretén potenciar les compres de Nadal sense eixir de la població, amb articles de qualitat a preus de baix cost.

Catorze establiments comercials d’Almussafes presenten este cap de setmana una nova convocatòria de la Fira del comerç, els servicis i les oportunitats, activitat convocada des de l’agrupació de comerciants locals, que oferirà durant dos jornades productes de primeres marques a preus molt rebaixats. En esta nova iniciativa de dinamització comercial del comerç tradicional, en la que també col·labora l’Ajuntament d’Almussafes, l’oferta expositora comprén els sectors de moda i complements, restauració, hostaleria, informàtica, herbodietètica i decoració floral.

Així mateix, com a al·licient de la Fira, les Clavariesas 2013 s’instal·laran en el recinte comercial per a oferir tallers de manualitats per als més menuts de la casa, que podran aprofitar esta opció d’entreteniment mentres els seus pares visiten les diferents parades participants.

De fet, la VIII Fira Outlet, que en esta nova edició aposta de nou per ubicar-se en la zona centre del parc Central, possibilitarà que els visitants puguen adquirir una selecció d’articles de qualitat amb descomptes molt competitius i que els comerciants tinguen l’oportunitat de donar eixida a l’estoc acumulat en els seus establiments de productes de temporades anteriors.

La Fira, emmarcada en el Pla d’Impuls al Sector, obrirà les seues portes dissabte que ve dia 24, en horari de 10 a 19.30 hores, i durant la jornada dominical del 25 en la mateixa franja horària, per a tots aquells consumidors que vullguen avançar les seues compres amb els productes que oferixen els diferents estands participants.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here