Arranca en Sueca la I Mostra Comercial de la Ribera amb la vocació de ser itinerant

0
336
Inauguració de la Mostra

Ben puntuals, a les 19h. de la vesprada,es concentraren a l’entrada del recinte del Sueca Parc tots els organitzadors i coordinadors d’aquesta 1a Mostra Comercial de la Ribera, així com uns quants membres de la corporació local de Sueca. L’alcalde, Salvador Campillo, i la regidora de Turisme i Comerç, Manoli Egea, han estat els encarregats de retallar la cinta que acredita l’obertura d’aquets tres dies de Mostra. Al seu costat, Tony Landete, president de l’associació Arrima’t i coordinador de la Mostra, subjectava la cinta sobrant.

60 comerços de tota la comarca

A l’acte tampoc no ha faltat José Luís Albiñana, president de Fedalcis, qui ha manifestat que “el recinte és fantàstic” després de veure com de bonics han quedat els expositors de tots els comerços. “A més, per a l’època de crisi en què ens trobem, és tot un èxit que vora 60 comerços hagen volgut participar d’aquesta iniciativa”- ha afegit.

Demostracions de cuina

La I Mostra Comercial de la Ribera, que estarà oberta fins demà diumenge en Sueca-Parc, oferix als visitants productes i serveis de qualitat de La Ribera, l’Alta i la Baixa, a banda de  la Fira Turística-Gastronòmica, on es faran demostracions de cuina en directe amb degustacions de tapes. A més està previst fer-se el «mojito» mes gran d’Espanya, en directe, amb un total de 1000 litres en un recipient únic per a vendre’s a preu simbòlic.

L’objectiu d’aquesta Mostra és servir d’aparador per als ciutadans de La Ribera i voltants, de tot allò que poden trobar a prop de les seues cases; productes, i serveis conjugats amb una autèntica atenció personalitzada  per part dels comerciants.

L’esdeveniment contarà amb servei gratuït per a desplaçar-se des  del centre de la ciutat de Sueca i  ludoteca per als més menuts.

En últim lloc, Albiñana ha volgut explicar que “la idea de Fedalcis és que la mostra siga itinerant, és a dir, que les pròximes fires se celebren en distintes poblacions de les Riberes, Alta i Baixa. Estem tots junts en la lluita de mantenir el xicotet comerç”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here