La Societat Artística de Benifaió presenta hui a Sandra Muñoz com a Musa de la Música

0
348
Sandra Muñoz
-Un total de huit educands entren a formar part de la SAM
-Els músics de la Societat Artística Musical de Benifaió viuran a partir de hui divendres la celebració que cada any rendixen en honor a la seua patrona Santa Cecília.
Els actes començaran a les 19:00h amb l’arreplega de la Musa i els nous huit educands que partir de matí nit ja passen a formar part de la banda de la societat. A les 21:00h està prevista en el Centre Cultural la Presentació Oficial de la nova Musa de la Música Sandra Muñoz Martínez, acompanyada per les seues dames Laura Cruz Bartual i Miranda Bausà Blasco.
A més es farà entrega dels seus instruments als huit nous educands: Raquel Perpiñá Clérigues (percussió), Angel MañóHerrero (trompeta), Aitana Cerdá Falcó (trompa), Iker Cerdá Falcó (trompeta), Didac Cerdá Falcó (trompeta), Mª José Rovira Candelas (trompa), Julia Escrivá Moreno (clarinet), Sara Badia Domingo (flauta travessera).
Després de finalitzar l’entrega d’instruments s’oferirà un concert a càrrec dels alumnes del CEM.
Els actes continuaran el dissabte a les 20:00 h en el centre cultural amb el Concert de Santa Cecília, dividit este en dos parts, la primera amb la interpretació de les obres “Amado, “Rikudim” i “El Quijote”. La segona part del concert serà de tres obres: “Encuentro”, “Celtic Child”, “Danzón núm.2” finalitzant amb l’Himne de Benifaió.
Ja el diumenge la societat musical durà a terme els actes religiosos en honor a la seua patrona. A les 12:00 h tindrà lloc la missa solemne en l’església parroquial. A continuació la processó i la mascletà posaran el punt final a la festa.
SAM de Benifaió

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here